Потресаващи снимки показват как изглежда административна сграда в Стара Загора.

...
Потресаващи снимки показват как изглежда административна сграда в Стара Загора.
Коментари Харесай

Страховито! Черен мухъл превзе сграда на КАТ СНИМКИ

Потресаващи фотоси демонстрират по какъв начин наподобява административна постройка в Стара Загора. Кадрите са снимани в КАТ. От тях е видно, че черен плесен е завладял огромна част от стените.

„ В момента се намирам в фоайето на КАТ Стара Загора и желая да попитам Министерство на вътрешните работи Стара Загора по тази причина ли заплащам налози, с цел да очаквам в този “страшен филм”? Министерство на вътрешните работи Стара Загора, “ написа създателят на обявата в обществената мрежа.

Самият кмет на града Живко Тодоров разяснява обстановката като посочи: „ КАТ не е конструкция към община Стара Загора, а към Министерство на вътрешните работи. “

На една от вратите в постройката има сложена записка „ Не влизай “, което предизвика хумора у коментиращи.

„ Наистина " Не влизай “! “

„ Това,че плащате налози не значи, че би трябвало да стъпвате единствено по персийски килими, стените да са с картини на Пикасо и Миро. Грозно е, рисково е за здравето, само че не мисля, че зависи от вашите налози, това е въплъщение на цялата ни страна. Мухлясало общество, мухлясала страна!, “ написа различен.

„ Ха! Що не снима тоалетната? Щеше да спечелиш изява в Дискавъри за най-жалката тоалетна в света, “ майтапят се още.

Дали казусът ще бъде отхвърлен, следва да разберем.



Междувременно да си напомним какво съставлява мухълът/плесента и какви са рисковете:

Мухълът е тип гъба, която пораства в мокри, влажни зони. Повечето от типовете плесен не са рискови за хората, само че има някои форми, които създават микотоксини и са доста нездравословни. Най-опасните типове isstachybotrys chartarum, са по-известни като черна мухъл. Дълготрайна експозиция на това може да докара до разнообразни здравословни проблеми, някои от тях са даже животозастрашаващи. Микотоксините на черния плесен може да се всмукват посредством директен или заобиколен контакт.

Когато почиствате черен плесен би трябвало да сте внимателни, защото пряк контакт може да провокира мехури, обриви и сърбеж.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР