Потресаващи скандални разкрития изплуваха около служебния правосъден министър Крум Зарков!

...
Потресаващи скандални разкрития изплуваха около служебния правосъден министър Крум Зарков!
Коментари Харесай

Грозен скандал! Министър Крум Зарков издевателствал над котката на певицата Мая Нешкова  


Потресаващи скандални разкрития изплуваха към служебния правосъден министър Крум Зарков! Един от любимците на президента Радев е пребил котката на известната певица Мая Нешкова и брачна половинка ѝ – композитора Кирил Икономов, а раненото животно е претърпяло две незабавни интервенции, с цел да бъде избавено. Зловещата преживелица се разиграла в кооперацията на столичния бул. „ Дондуков “, където те са били съседи.

ПИК се снабди с документите по делото, залежали три години в Софийската районна прокуратура. Над Зарков е спуснат чадър – полицейски и прокурорски. Сега истината става ясно.

Самият Кирил Икономов удостовери пред Соня Колтуклиева потресаващите разкрития на ПИК, че Крум Зарков е измъчвал фамилната им котка – 11-годишната Ади. След случая котето е било признато в клиника в „ Овча купел “ с диагноза цирей с две обособени кухини. Извършени са му две тежки интервенции на 27 септември 2019 година
Оказа се, че и за други случаи фамилията е подавало сигнали до Министерство на вътрешните работи във връзка със Зарков.

„ Ние живеехме в кооперацията на ъгъла на „ Дондуков “ и „ Бенковски “ от 20 години – споделя композиторът Икономов. – Когато пристигнаха Крум Зарков и брачната половинка му да живеят в съседство, ние се зарадвахме, младежи, учили по Франция, пък и ние не сме инцидентни – цяла България ни познава, хората заплащат да ни гледат и слушат. Заркови се настаниха на етажа сред нашите два жилището – живеехме над тях, а студиото ни беше под тях. Преживяхме същински призрачен сън с тези хора!

Принудихме се да си тръгнем оттова, от две години към този момент живеем в къща, надалеч оттова. Те ни прогониха. Вместо да дойдат, да поговорим като хората, те пишеха заплашителни надписи с алено червило по стената сред етажите. Изпращали сме сигнали до Пето районно ръководство на Министерство на вътрешните работи, всичко прекратиха.

Да, историята с котката е вярна. Пред очите ми Зарков я тресна няколко пъти в стената, опръска я с кръв. Бързо я занесохме в болница, направиха ѝ две интервенции, спасихме я. Изпратих в полицията изложение на случая и фотоси – нищо, никой не ни обърна никакво внимание. Аз дори съм пращал писмо на Корнелия Нинова, нямаше отговор. Не знам президентът по какъв начин се е подлъгал… такива хора ли би трябвало да ръководят страната?! “, засегнат е Кирил Икономов.

Ето какво написа в Докладна бележка на мл. служител на реда Божилова до началника на 05 районно управление (на МВР) на Столична дирекция на вътрешните работи от 10. 12. 2019 година:

„ Едно от котенцата на Кирил Икономов се заклещило на вратата на семейство Заркови, която е била от ковано желязо. Зарков излязъл, той му се извинил и споделил за ситуацията на котето. През това време котето се измъкнало и влезнало през отворената врата. Зарков тръгнал след котето и с пердах и ритници го изхвърлил през вратата. Икономов добавя, че котето е заведено на лекар, за което ползва епикриза и снимков материал... “.

В полицейската кореспонденция откриваме и Протокол за предизвестие против брачната половинка на Крум Зарков – Ирина Заркова. Те я предизвестена да не влиза повече в „ пререкания и безчинство с лицето Кирил Икономов “.

Приложено е и обяснението на лицето Крум Зарков.

„ Часът е към среднощ събота против неделя, слушам мощен тътен на входната врата. Виждам контур на мъж зад нея “, стартира в престъпен жанр описанието си министърът, който по това време е народен представител с имунитет. В обяснението си Зарков не отхвърля, че е имал прикосновение с котката, само че прецизира: „ Не считам, че виновността е моя “. Той се бил подплашил, тъй като котето нахлуло в жилището и стреснало двете му деца.

„ Аз хванах котката с ръце, при което тя стартира да ме хапе и дращи. Ръцете ми щедро кървяха. В този миг се разсъни брачната половинка ми, която се стресна от кръвта... “.
ПИК разполага и с епикризата на котката Ади, формирана от доктор Н. Първанов – ветеринарен доктор от клиника в „ Овча купел “.

Ето какво е записано в нея:

Статус при постъпване: Куцота с челен десен крак, мощна болежка в региона на лопатката вдясно. В региона на лопатката се виждат 2 подутини с плътно-еластична консистенция.

Диагноза: Абсцес с две обособени кухини.

Лечение: Хирургична обработка.

ПИК се снабди и с преписките на кварталния служител на реда, отговарящ за региона, в който живеят Крум Зарков и Мая Нешкова и Кирил Икономов. Видно от сигнала, фамилията отглеждало няколко домашни любимци, измежду които и котето Ади, което попаднало под ударите на сегашния длъжностен министър. Всички животни, които Кирил Икономов и Мая Нешкова отглеждали, са били регистрирани, имунизирани и обезапаразитени, свидетелстват инспекции на способените органи, инициирани по доноси на Зарков.

В злощастния ден котето на фамилията на музикантите избягало от вкъщи им и се заклещило на металната решетъчна врата на жилището на Крум Зарков, се споделя още в сигнала до кварталния служител на реда. Кирил Икономов видял заклещеното коте и позвънял на звънеца на Крум Зарков. В момента, в който актуалният правосъден министър, тогава народен представител от Българска социалистическа партия, отворил вратата, котето съумяло да се отскубне от решетката и влезнало в дома на Зарков. Според свидетелските показания на Кирил Икономов той изчакал извън, до момента в който Крум Зарков влезнал назад, с цел да хване котето. От жилището се чували котешки писъци, а минута по-късно тогавашният народен представител от Българска социалистическа партия излязъл, като държал котето в ръка. Пред очите на Икономов Зарков блъснал животинката в стената.

Заради нанесените контузии по животното Кирил Икономов и Мая Нешкова го завели на обзор във ветеринарна клиника, където се открило, че има заплаха за живота му. Последвали две тежки интервенции, с помощта на които нараненото коте било избавено.

В друга кореспонденция до кварталния служител на реда Кирил Икономов разкрива по какъв начин фамилията на Крум Зарков му е откраднало четири нови автомобилни гуми от двора на кооперацията. По-късно същите са открити в резервоар наоколо до кооперацията, където живеят, а виновност за случилото се поела брачната половинка на Зарков – Ирина.
Източници на организация ПИК от службата за незабавни повиквания – 112, разкриват, че при тях има сигнал от Кирил Икономов, който се обадил, защото Крум Зарков не го пускал в двора на кооперацията.

Социалните мрежи загряха след разкритието на ПИК за грозната кавга на Зарков с беззащитно създание и преобладаващото мнение е, че изходът е единствено оставка на правосъдния министър на Румен Радев.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР