Потресаваща случка се е е разиграла тази вечер пред очите

...
Потресаваща случка се е е разиграла тази вечер пред очите
Коментари Харесай

Мъж разби бутилка в главата на шофьор пред очите на деца във варненски автобус

Потресаваща преживелица се е е разиграла довечера пред очите на пасажерите в рейс по линия 20, множеството от които възпитаници, прибиращите от учебно заведение към кварталите, научи.

За медията ни очевидци на драмата споделиха, че към 19.30 часа, до момента в който рейсът е спрял във “Възраждане ” на спирка “Осъм ” в посока “Владиславово ”, от задната врата връхлита очевидно пийнал мъж, на възраст към 25-26 години и засилен стига до лидера на транспортното средство. Замахва гневно с бутилка в ръка и я разрушава в главата на водача, до момента в който ръси псувни и закани. Навред хвърчи кръв пред очите на вцепенените деца.

Според очевидците на кървавата разпра, до драмата се е стигнало, откакто мъжът е слязъл от автомобил и е пресякъл на алено, малко преди градското возило да отбие на спирката. За да не го блъсне, водачът го е заобиколил. Вместо признателност обаче водачът е станал обект на потресаваща експанзия с обвинявания, че се е опитал да го блъсне. Никой не е съумял да се намеси, тъй като мъжът е слязъл от първата врата до лидера директно след нападението и е липсващ в незнайна посока.

По изложение на очевидци, мъжът е бил “скъпарски ” облечен и несъответстващ.

След нападението е потърсено подпомагане от органите на реда и Спешна помощ на тел. 112, а пасажерите са помолени да слязат от рейса.

От пресцентъра на полицията потвърдиха пред СайтЪТ за случая. Шофьорът е отведен в Спешния център, където му е оказана първа помощ, няма заплаха за живота му.

Очаква се откакто пристигна на себе си пострадалият лидер да подаде публично тъжба в полицията, с цел да започва следствие и нападателят да бъде открит по показания и записи от камерите в транспортното средство. Какво ще е наказването за безумната му постъпка ще решат способените органи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР