Потресаваща недодяланост и липса за усещане! Министърът на туризма Зарица

...
Потресаваща недодяланост и липса за усещане! Министърът на туризма Зарица
Коментари Харесай

Министърката на туризма изуми - чисти Нестинарка с бели ботушки, впит клин и дискотечно якенце

Потресаваща грубост и липса за чувство! Министърът на туризма Зарица Динкова се появи в деня за печал в община Царево във външен тип, който е в цялостен прорез със скръбта на локалните хора. Пресцентъра на Динкова оповести, че тя ще се срещне с хотелиерите, ще се запознае с проблемите им и по-късно ще даде брифинг за публицистите – навън, в къмпинг " Нестинарка ”.

Медиите обаче я завариха сама, с пиарката й, пред затворено крайбрежно заведение, в което не се мяркаше и жива душа. Русокосата Зарица бе в чисто нови бели ботушки, със слънчевото лого на България, рекламиращо туризма ни. Мажоретният аксесоар нямаше и прашинка по ходилата, явно бе обут минути преди идването на публицистите.



Неподходящият й външен тип се допълваше от секси впития й чеп, очертаващ бедрата и ингвиналните й гънки, подчертаващ стегнатото коремче и положителната спортна визия като цяло, допълнена от тийнейджърско кожено късо якенце и кок, повърхностно прибрал дългите й руси коси. Гримът й беше пресен, а самата тя примираше от трогване към костенурка, за която заяви, че преди малко е намерила на плажа.

Зарица сподели, че се е срещнала с хора от сектора на разнообразни места, само че не конкретизира с какво нейните подчинени в министерството са подготвени да оказват помощ.



Всъщност брифингът й продължи не повече от минута-две, след което тя продължи да приказва с обич на костенурката, оказа се, че наоколо има и различен оживял образец от същия скотски тип, след което, съпроводена от камерите на огромните малките екрани, тя се впусна да ги избавя в морето.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР