Потресаваща е промяната във външния вид на депутата от ИТН

...
Потресаваща е промяната във външния вид на депутата от ИТН
Коментари Харесай

Гроздан Караджов опасно се стопи

Потресаваща е смяната във външния тип на депутата от Има Такъв Народ и някогашен районен министър Гроздан Караджов. Прави усещане, че Караджов се е стопил застрашително с повече от 25 кг. Колегите му нямат пояснение на какво се дължи странната му трансформация, защото той не споделя нищо по тематиката с екипа на Дългия в Народното събрание.

 

По думите им обаче точно стопяването и здравословни проблеми стоят зад молбата на Караджов към Слави Трифонов да не е част от листите на Има Такъв Народ за идните избори на 9 юни. Фактът, че двамата по този начин и не огласиха общото решение дава мотив за разнообразни спекулации за отхвърли на Гроздан от политиката. Появиха се и клюки, че Гроздан даже напуща Има Такъв Народ, само че той персонално ги опроверга.

 

За момента Караджов отхвърля коментар на тематиката за здравословното му положение и внезапния спад на тежестта, които за момента безмълвно се следят с паника от ръководителя на групата Тошко Йорданов и самия Слави Трифонов, който даже му предложил помощ при потребност да укрепи здравето си. След като Дългия одобри оставката му от листите, Караджов обществено огласи, че ще продължи да е част от партията.

 

„ Това, че не съм в листите, не значи, че се отхвърлям от политиката. Напротив, в диалога ми със Слави Трифонов категорично означих, че съм благодарен и оставам с него в борбата! Ще продължа да работя с Има Такъв Народ с всичко, което знам и мога, и постоянно когато имат потребност от моята експертиза “, обясни Караджов.

Инфо: Уикенд, crimesbg.com

 

Тагове: Гроздан Караджов ИТН Тошко Йорданов Слави Трифонов отслабване
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР