Потресаващ инцидент разтърси Благоевград днес. 4-годишно дете, залято с бензин

...
Потресаващ инцидент разтърси Благоевград днес. 4-годишно дете, залято с бензин
Коментари Харесай

Последни подробности около жестокия инцидент с 4 -годишното момченце, залято с бензин в Благоевград! Ето какво се е случило

Потресаващ случай раздруса Благоевград през днешния ден. 4-годишно дете, залято с бензин и запалено беше доведено малко преди преди 17 часа в Спешен център, положението му било тежко. Лекарите открили към 80% изгаряния по тялото на детенцето. Първоначално публикуваната версия бе, че бащата е отговорен за случилото се, по този начин предали в полицията медиците, които приели детето, съобщавайки, че това са думи на майката.

Незабавно полицията стартира да търси бащата, който бе открит на работното си място и доведен за разпит. Оказа се, че няма нищо общо със случая, бил е на работа. Свидетели и близки на фамилията описаха, че бащата бил добър човек, трудолюбив, грижил се за къщата си и 5-те си деца и не може да направи сходно нещо.

Станал битов случай. Фатална детска игра. Това обявиха и от полицията, откакто отхвърлиха първичната версия за присъединяване на бащата. Две от децата си играели на двора пред къщата, имало туба с бензин, запалили огън и се стигнало до жестокия случай. Семейството има 5 деца. Според съседи, живеели добре, грижили се за децата си. Докато децата играели, майката била в кухнята. След случая майката и детенцето са в Пирогов. Детето е в шокова зала в тежко положение. Лекари се борят за живота му.
П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР