Потресаващ бащински пример на доблест показа Нова тв - пиян

...
Потресаващ бащински пример на доблест показа Нова тв - пиян
Коментари Харесай

ВИДЕО Докъде я докарахме! Пиян качи сина си и се натресе яко в друга кола - пробва да се смени с детето за пред полицията

Потресаващ бащински образец на " героизъм " сподели Нова тв - пийнал водач без брошура блъска кола край плевенското село Тодорово. След което водачите се сменят зад кормилото, пробват да избягат, а отговорен се оказва... 12-годишно дете.

Инцидентът е от петък, алкохолната проба обаче е малко под 1,2 промила, което по закон е административно нарушаване.

Медията сподели записите от камера в региона, която разобличила опита да бъдат измамeни пътните служители на реда.

„ На 25 август, към 17:00 часа, брачната половинка ми се прибира от работа, когато черен джип я удря челно ”, споделя Бисер Петров.

За благополучие тя е в положително положение, само че е уплашена.

На видеото се вижда по какъв начин голямото БМВ Х5 се носи и я удря фронтално без даже опит да понижи.

„ На камерите се вижда по какъв начин излиза единият и влиза другият, пробвайки се да прикрият кой е карал. Попитах ги кой е карал автомобила, първо мълчаха, само че след това показаха едно малко момче и ми споделиха, че 12-годишният им наследник е откраднал ключовете и се качил в колата ", показва Петров.

На камерите обаче се вижда по какъв начин младежи се сменят и пробват даже да избягат на задна. По сведенята на служителите на реда лидерът в никакъв случай не е имал брошура.

" Малкият взел ключовете от масата или от хладилника и запалил колата ", по този начин ми споделиха, разяснява мъжът на потърпевшата. После се оказа, че е дете на 12 години, което надали може да стигне педалите и седалката.

Свалени са номерата на автомобила, наложена му е и санкция. По неофициална информация по случая ще бъде формирано досъдебно произвеждане.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР