Потребителката в ТикТок @rayomcqueer_ използва социалната платформа, за да се

...
Потребителката в ТикТок @rayomcqueer_ използва социалната платформа, за да се
Коментари Харесай

Сервитьорка изгуби работата си, след като се оплака в мрежите колко много мрази професията си, потребители: А ти какво очакваше?

Потребителката в ТикТок @rayomcqueer_ употребява обществената платформа, с цел да се оплаче от работата в кафенето, в което работи. Във видеото момичето се жалва от изискванията на труд, както и държанието на огромна част от клиентите.

По думите ѝ някои от тях не се тормозят да флиртуват с нея, други път стартират да се оплакват от цените в заведението, а трети недоволстват, че не биват обслужвани задоволително бързо.

Няколко дни по-късно клипчето ѝ събира голяма известност и хиляди други консуматори стартират да го споделят из обществените мрежи. Очаквано, изразеното ѝ неодобрение стига до шефовете ѝ, които не се поколебават да я освободят.

След това тя пуска друго видео, в което разяснява, че гледа на уволнението си с възприятие на комизъм и това е добра вест за менталното ѝ здраве, само че неприятна за банковата ѝ сметка.

Ако някой желае да ме наеме, с цел да направя след това клипче за компанията му, съм разполагаем, майтапи се младата жена.

Иначе преобладаващата част от коментаращите са на мнението, че в уволнението ѝ няма нищо изненадващо поради недоволствата и рецензиите, които показваше към остарялата си месторабота.
cosas q me molestan versión cafetería
Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР