Потребителката на Twitter Катрин Айви е участвала във флешмоба „преди

...
Потребителката на Twitter Катрин Айви е участвала във флешмоба „преди
Коментари Харесай

СНИМКИ на медсестра преди и 6 месеца след началото на пандемията разтърсиха света

Потребителката на Twitter Катрин Айви е взела участие във флешмоба „ преди - в този момент “, като постът й е станал извънредно известен.

Момичето работи като здравна сестра в болница в Тенеси, Съединени американски щати, и е приключила образованието си едвам през април, попадайки в разгара на пандемията. Веднага е изпратена в инфекциозно поделение, където работи дни наред в алената зона. Катрин не е мечтаела за тъкмо такова бойно кръщение, само че нищо не можело да се промени, осведоми Metro.

На фотографиите, които набраха над милион лайкове, момичето се появява по два метода. Първата фотография демонстрира момичето, което преди малко е приключило здравно учебно заведение и е готово за ярко бъдеще. А на втората - здравната сестра, която в продължение на шест месеца минава през всички кръгове на пъкъла и бъдещето също наподобява тежко. Изтощени очи, разрошена коса, следи от маска, подуто лице и белег на носната част, който се е трансформирала в белег.

"Исках да покажа по какъв начин няколко месеца могат да трансформират индивида. Исках да покажа какво значи да си здравна сестра по време на пандемия. Повечето следи по лицето изчезват след няколко часа, само че този по носа нормално остава до идната промяна и изчезва единствено преди работното време ", споделя Катрин.

Но момичето признава, че в никакъв случай, даже и в най-трудните времена, не е съжалявала, че е отишла да учи за здравна сестра.

В болничното заведение Катрин може да оказва помощ на хората и да се бори по някакъв метод с вируса. Тя усеща, че от нейните дейности нещо се трансформира към по-добро и това й оказва помощ да продължава напред.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР