Потребителка на Reddit разказа, че по време на ремонта в

...
Потребителка на Reddit разказа, че по време на ремонта в
Коментари Харесай

Жена откри послание отпреди 43 години под плочките на банята си

Потребителка на Reddit описа, че по време на ремонта в банята е намерила записка с пожелания от преди 43 години . Нейната история притегли вниманието на The Mirror.

Жената се преместила в нова къща и решила да ремонтира банята. Под една от старите плочки тя намерила листче с обръщение, написано на 23 май 1979 година " Хей. Утре ще поставят нови плочки в банята. Съединени американски щати банкрутират. Сегашният ни президент е Картър. Надяваме се, че когато го намерите, всичко ще бъде по-добре. Късмет. Рудолф Матейка.

Потребителите на Reddit взеха решение да намерят повече информация за създателя на известието. Те допускат, че Матейка е умрял 10 години след написването на известието, защото намират некролог, написан на 6 май 1989 година В него се споделяше: „ Рудолф Матейка, 87, от Финикс . Пощальон. Умира на 6 май 1989 година Роден е в Чикаго. Остави брачната половинка си Ела, наследник, две дъщери, доведен наследник, две доведени дъщери, две сестри, петима внуци и двама правнуци. “

„ Семейството му евентуално ще се радва да получи това известие. Бих окачил писмо, написано от моите предшественици в рамка, в случай че някой го откри “, написа консуматор на Reddit. „ А представете си, в случай че той можеше да научи, че толкоз доста хора по света ще видят посланието му! “, сподели вторият.

„ По необичайно съвпадане, макар че писмото му беше забелязано от доста повече хора, в сравнение с той можеше да си показа, времената не са доста по-различни от тези, когато Картър беше президент “, означи различен коментатор.

Един от потребителите посъветва дамата да добави нещо от себе си и да скрие посланието още веднъж за идващото потомство. „ Може би тогава всичко ще бъде по-добре “, допусна той.

По-рано беше обявено за гражданин на английския град Бъртън ъпон Трент, който погледнал зад килера по време на ремонт в къщата и намерил известие от предишното. Момичето, което го е написало, разказвало какво се е случвало по света през 1982 година, загатва цените на млякото, хляба и бирата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР