Потребителите вече имат oще една възможност да се насладят на

...
Потребителите вече имат oще една възможност да се насладят на
Коментари Харесай

Vivacom започва да предлага EON TV без срочен договор


Потребителите към този момент имат oще една опция да се насладят на новаторската ТВ услуга на Vivacom – ЕON, без да подписват срочен контракт за нея. Клиентите могат да задействат до две приложения за техните Smart тв приемници и устройства, като ще получат и достъп до мобилното приложение на EON. Предплатената услуга се предлага на уеб страницата на телекома.

Сред главните преимущества на новата услуга са това, че не са нужни правоприемник и потребителите могат да я задействат незабавно, без да е належащо посещаване от представител на Vivacom. Smart TV приложението се конфигурира бързо и елементарно на огромен брой съвместими устройства от водещите производители на пазара:. Любителите на пътуванията могат да се възползват от това, че получават и достъп до мобилното приложение на EON, с цел да гледат филми и сериали в богата видеотека на платформата на всички места, когато и да е и от всяко устройство.

Активацията и ръководството на услугата се случват извънредно бързо и елементарно в онлайн платформата. Предплатената услуга се предлага в три пакета:

EON LIGHT TV

EON LIGHT TV включва EON Smart TV приложение, мобилно приложение EON, 110+ канала, от които 40 HD, с списък до 7 дни обратно. Пакетът включва още филмовия канал Vivacom Arena с огромно многообразие от министър председатели, филми и сериали в HD качество, видео услугите на Nickelodeon, Discovery и History, както и Pickbox NOW – безпределно кино развлечение със международни и европейски продукции без спиране за реклами. EON LIGHT TV се предлага на промоционална цена от 19,90 лева на месец за нови клиенти.

EON FULL TV

EON FULL TV включва EON Smart TV приложение, мобилно приложение EON, 170+ канала, от които 55 HD, с списък до 7 дни обратно. Пакетът включва още Vivacom Arena и Pickbox TV, които излъчват филми и сериали без спиране за реклами, както и видео услугите Arena Play, Pickbox NOW, Disney English и други EON FULL TV се предлага на промоционална цена от 22,90 лева на месец за нови клиенти.

EON PREMIUM TV

EON PREMIUM TV включва EON Smart TV приложение, мобилно приложение EON, 210+ канала, от които 80+ HD, с списък до 7 дни обратно. Освен до Vivacom Arena и Pickbox TV, клиентите получават и достъп до внушителна видеотека с над 15 000 заглавия, измежду които и наличието от HBO On Demand. Допълнително преимущество на този пакет е съществуването на спортните канали от DiemaXtra и MAX Sport Plus без в допълнение възнаграждение. EON PREMIUM TV се предлага на промоционална цена от 46,90 лева на месец за нови клиенти.

ЕON е услуга, създадена от водещия център за високотехнологични нововъведения на United Group - United Cloud. Тя дава на клиентите си разнообразно наличие и видеотека с хитови заглавия, новаторски функционалности, благоприятни условия за персонализация, за гледане на списък до 7 дни обратно, в композиция с високоскоростен оптичен интернет.

Повече информация за EON може да откриете на
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР