Потребителите в Съединените щати похарчиха общо 7,4 млрд. долара за

...
Потребителите в Съединените щати похарчиха общо 7,4 млрд. долара за
Коментари Харесай

Американците счупиха рекорда по харчене на "черния петък"

Потребителите в Съединените щати похарчиха общо 7,4 милиарда $ за онлайн извършване на покупки през Черния петък, демонстрират данни на Adobe Analytics.

Голяма част от извършването на покупки е обвързвано с мобилните телефони, които съставляват 39% от всички онлайн продажби в петък и 61% от онлайн извършването на покупки като цяло.

През Черния петък бяха продадени в Съединени американски щати мобилни устройства - най-много смарт телефони - на стойност 2,9 милиарда $. По този метод смарт телефоните образуват 39% от всички продажби през електронната търговия, което е с 21% нарастване по отношение на миналата година. Цели 61% от общия онлайн трафик към търговците на дребно е пристигнал от продажбите на смарт телефони, което е с 15,8% повече от Черния петък на 2018 година.

Данните са рекордни за интернет продажбите през Черния петък, до момента в който продажбите за днешния така наречен "Кибер понеделник " се чака да надминат 9 милиарда $, достигайки към 9,4 милиарда $.

Данните Adobe Analytics също по този начин демонстрират, че през Черния петък приблизително са били изхарчени по 168 $ на човек, което е с 6 $ повече от същия ден през 2018 година.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР