Потребителите в интернет бяха поразени от кадри от Мадрид, на

...
Потребителите в интернет бяха поразени от кадри от Мадрид, на
Коментари Харесай

Ужасът на пандемията: Болница с пациенти по пода порази мрежата ВИДЕО

Потребителите в интернет бяха изумени от фрагменти от Мадрид, на които е запечатана болница, препълнена на фона на пандемията на ковид, осведоми "Дейли Мейл ". Поради липса на място пациентите са принудени да лежат на пода. Видеото е оповестено в мрежата.

На фрагментите се вижда болничен кулоар с пациенти с маски, лежащи на пода. В същото време някои от хората седят на фотьойли.

Видеото е изумило доста читатели и интернет консуматори.

"Никога не съм мислил, че ще видя нещо сходно в живота си! " - споделя усещанията си читателят на Daily Mail BrokenWingz.

"Това е извънредно. Не мога да допускам, че всичко е станало толкоз неприятно ", показа усещанията от видяното Little Miss.

„ Това би трябвало да се демонстрира на хора, които не стопират да приказват за ковид като безобидна болест! “ - показва читателят на Bild Markus Wolf.

Някои консуматори припомниха рекомендациите на управляващите да не напущат дома без последна нужда.

По отношение на броя на жертвите и откритите случаи на болест Испания е на второ място в Европа след Италия. Към 23 март са регистрирани над 33 хиляди случая на зараза, от които 2182 души са умряли, 2355 са в тежко положение, 3355 (10%) са се възстановили. Така 27,5 хиляди случаи на зараза остават дейни.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР