Потребителите с на tbi bank вече могат да пазаруват с

...
Потребителите с на tbi bank вече могат да пазаруват с
Коментари Харесай

Картата neon на tbi bank вече позволява пазаруване с до 110 дни безлихвено финансиране

Потребителите с на tbi bank към този момент могат да пазарят с нея даже да нямат налични средства по сметката си. По този метод tbi прибавя още една функционалност към картата neon, с която прави ежедневното извършване на покупки по-удобно и по-достъпно.

За да се възползват от опцията за извършване на покупки с пари на банката и делене на заплащанията на три равни вноски с 0% рента, клиентите би трябвало да имат, което става за по-малко от 5 минути през през мобилното приложение на tbi.

След като шопинг лимитът (до 5000 лева.) бъде утвърден, всеки може да пазари с картата neon и да разделя заплащанията в границите на този предел, без значение от наличността по разплащателата сметка.

Клиентите могат да пазарят в обичаните си физически или онлайн магазини и по-късно да за направените покупки на три равни месечни вноски с до 110-дневно безлихвено финансиране от банката, както и на шест или дванайсет месечни вноски – с доста ниска такса от 1.5%. Разделянето на заплащания става с няколко клика в приложението.

Taka neon на процедура се трансформира в дебитна и шопинг карта в едно, споделят от банката.

Откриването и поддръжката на сметка и карта, както и множеството ежедневни банкови интервенции през приложението на tbi остават безвъзмездни.

„ Клиентите ни към този момент няма да се тормозят за финансите си всеки месец преди заплата. Те ще могат да пазарят с финансиране от банката, даже без да заплащат рента за това. Много хора не имаха вяра, че е допустимо в България да има гратис всекидневно банкиране, само че ние го предложихме на клиентите. Не спряхме обаче дотук, а продължаваме непрекъснато да прибавяме нови и нови функционалности към neon и tbi bank app, с които улесняваме всекидневието на българите “, споделя ръководещият шеф на tbi Питър Барон.

 ръководещият шеф на tbi Питър Барон.

Дебитната карта VISA neon може да се поръча гратис през мобилното приложение на tbi bank. Разплащателната сметка към картата е безвъзмездна – няма такси за разкриване и поддръжка, за преводи, заплащания на сметки и така нататък По сумата към карта neon даже има рента от 2.1% (за до 2000 лева.). Клиенти с повече налични средства могат преференциално да открият и депозит през мобилното приложение – преференциалните лихви доближават до 3% и са най-високите в България.

tbi bank непрестанно прибавя нови функциoналности към картата neon и мобилното приложение за още по-добро потребителско прекарване.

Скоро следва услугата да бъде въвместима с Гугъл Pay и Apple Pay, което ще разреши клиентите да заплащат безконтактно единствено с телефона си.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР