Потребителите работещи в хоум офис режим, днес са изправени пред

...
Потребителите работещи в хоум офис режим, днес са изправени пред
Коментари Харесай

SysTeh представя серия UPS – и Renton на nJoy

Потребителите работещи в хоум офис режим, през днешния ден са изправени пред повече провокации, подбудени от несигурно електрозахранване.

показва и от line-interactive UPS серията на nJoy. Тази серия е проектирана главно за отбрана на домашни електроуреди с ниска консумация от аномалии в мрежовото напрежение. Базирани на ефикасната линейно-интерактивна технология и с стилен дизайн, двата модела UPS-и са подобаващи за необятна и всеобща приложимост.

Препоръчваме серията Renton  за лаптоп/ десктоп компютри, монитори, принтери, скенери, рутери, външни устройства за предпазване на данни (NAS), игрови конзоли и друга скъпа електротехника. Може да се употребява и за удължение времето на самостоятелната работа на СОТ, DVR и IP решения и/или устройства в жилищни здания.

Трите Schuko UPS контакта за резервирано зареждане и отбрана от пресилване обезпечават оптималната успеваемост против аномалии в ел. зареждането.

Серията е оборудвана с автоматизиран регулатор на напрежението, който отстрани проблеми породени от аномалии в ел мрежата. В допълнение, RENTON защищава от пикови пренапрежения, които са причина за повредите над 80% от електронното съоръжение в офиса и дома.

Допълнителна и комфортна функционалност е автоматизираното възобновяване на зареждането на обвързваните към Renton устройства след възобновяване на зареждането от мрежата като не е нужно рестартиране или ресет.

Renton 650 USB е комфортно оборудван с спомагателен USB порт за зареждане и зареждане на повече мобилни устройства по време на прекратено електроподаване (смартфони, таблети, портативни конзоли за игри и др.).

nJoy разполага с доста сериозна гама от акумулатори в секцията с аксесоари за UPS, както и кутии за лични компютри като допълнение на бизнеса със захранващи устройства.

Продуктите на nJoy UPS и гамата акумулатори се оферират на българския пазар от.

За повече информация се свържете с вашия търговец или поръчайте онлайн на 

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР