Потребителите на Windows ще получат по-добро изживяване с Android приложенията(снимка:

...
Потребителите на Windows ще получат по-добро изживяване с Android приложенията(снимка:
Коментари Харесай

Microsoft ускорява Android подсистемата в Windows 11 с до 50%


Потребителите на Windows ще получат по-добро преживяване с Android приложенията
(снимка: Microsoft)

Едновременно с стартирането на нови компилации на Windows 11 за членовете на програмата за авансово тестване (Windows Insider), Microsoft постоянно актуализира Android подсистемата на Windows (Windows Subsystem for Android, WSA).

Нова версия WSA 2301.40000.4.0 неотдавна стана налична за участниците в Windows Insider. Според Microsoft, тази актуализация доста ще усъвършенства продуктивността на компютри с процесори Intel и AMD в някои сюжети на потребление.

Разработчиците дават обещание няколко усъвършенствания във WSA, най-забележителното от които е нарастването на продуктивността във връзка с честотата на фрагментите. При компютри, основани на процесори x86, т.е. чипове от Intel и AMD, продуктивността ще нарасне до 50%, а при компютри с процесори Arm – до 20%.
още по темата
В допълнение към това, новата версия на WSA включва актуализации за сигурност на Android 13, както и някои други корекции и усъвършенствания, ориентирани към стабилността на подсистемата.

Microsoft е оптимизирала WSA за работа с камерата, добавила е синхронизация на превключвателите за ръководство на микрофона и камерата сред приложенията на Windows и Android, както и други усъвършенствания.

Пълният лист с измененията в новата версия на Windows Subsystem for Android са разказани в разработчиците.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР