Потребителите на Windows 10 се оплакаха от натрапчиви реклами на

...
Потребителите на Windows 10 се оплакаха от натрапчиви реклами на
Коментари Харесай

Потребители се оплакват от рекламни атаки на Microsoft за Windows 11

Потребителите на Windows 10 се оплакаха от натрапчиви реклами на Microsoft, оповестява изданието   Журналистите от медията са обърнали внимание на противоположната връзка с потребителите на остарялата операционна система Windows 10. Според потребителите през последните дни Microsoft безусловно почнал да ги нападна с реклами, които им оферират да обновят с Windows 11.

Експертите на изданието са проучили рекламата и са открили, че известията се появяват, когато компютърът е включен. Според създателите те стартират с банер на цялостен екран „ Сега е разблокиран: вие имате право на безвъзмезден ъпгрейд до Windows 11 “. Банерът не може да бъде затворен - можете единствено да отложите появяването му за известно време.

Друг банер, който медията е засякла, не може да бъде затворен, без да щракнете върху бутона „ Стартиране на изтеглянето “ или „ Запазване на Windows 10 “. При втория случай на екрана ще се появи прозорец, който ще разказва преимуществата на новата операционна система. Според създателите, натрапчивите реклами за ъпгрейд са били следени на компютри, работещи под Windows 10, версии 21H2 и 22H2. На 31 януари Microsoft спря да продава лицензи за Windows 10 на своя уеб страница, като компанията правилно предизвести за това авансово.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР