Потребителите на WhatsApp, които не приемат актуализираните условия на платформата

...
Потребителите на WhatsApp, които не приемат актуализираните условия на платформата
Коментари Харесай

WhatsApp спира съобщенията на всеки, отказал новите правила

Потребителите на WhatsApp, които не одобряват обновените условия на платформата до 15 май, няма да могат да получават или изпращат известия.

Техните сметки ще бъдат посочвани като „ неактивни “, а когато е подложен подобен етикет, могат да бъдат изтрити след 120 дни, съобщи „ Би Би Си “.

Обажданията и известията ще продължат да действат „ за малко “, само че TechCrunch заяви, че евентуално става дума единствено за „ няколко седмици “.

За актуализацията в изискванията стана ясно през януари, а събитието провокира необятен публичен отзив, откакто мнозина сметнаха, че информацията им от WhatsApp ще бъде споделена с компанията майка Фейсбук.

Това докара до отсрочване на измененията с няколко месеца, само че милиони се втурнаха в търсене на различни платформи като Signal и Telegram да вземем за пример.

Според данни на компанията за разбори App Annie притежаваната от Фейсбук информационна услуга е паднала с 15 позиции надолу в класацията на най-изтегляните приложения във Англия до 23-тото място. Междувременно Signal, която не влизаше даже измежду първите 1000 най-изтегляни мобилни приложения в страната към 6 януари, единствено три дни по-късно беше на челната позиция.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР