Потребителите на TikTok на определена възраст (минаваща 20-те години) получават

...
Потребителите на TikTok на определена възраст (минаваща 20-те години) получават
Коментари Харесай

Не си тренд, ако не използваш този филтър: TikTok - Teenage Look


Потребителите на TikTok на избрана възраст (минаваща 20-те години) получават доза носталгия с нов филтър в приложението, който „ връща времето обратно “ към тийнейджърското им аз.

Teenage Look, който работи най-вече посредством изглаждане на бръчките, бързо натрупа 3,4 милиона гледания досега. Често той е комбиниран с мелодията от сърцераздирателната ария на The Verve Pipe от 1996 година „ The Freshmen “. 

„ Ако сте млади и се чудите за какво ние, старите хора, полудяваме по този филтър, това е тъй като откакто минете 20-те и 30-те си години в съзнанието ви към момента си мислите, че изглеждате по този начин, както сте изглеждали като младежи “, споделя потребителят на TikTok mandertok в едно видео, с включен филтър, изглеждайки по-млад. „ И употребявайки този филтър осъзнаеш, че към този момент не изглеждаш по този начин “, продължава той, показвайки разделения екран с същинското си, очевидно по-старо аз.

Някои консуматори на TikToker употребяват филтъра, с цел да приказват за неналичието на самочувствие, което са имали в гимназията или за сложните прекарвания, с които са се сблъскали в по-младите си години. 

Други консуматори разискват по какъв начин филтърът е събудил остарели страсти, свързани с контузия, която са претърпели през тези години, до момента в който има и такива споделят, че е дал опция на транс и небинарни човеци да видят по-младо аз, което подхожда на тяхната полова еднаквост.

Филтрите обаче постоянно са необятно подложени на критика за утежняване на проблемите със самочувствието. Едно малко изследване от 2019 година свързва потреблението на филтри в обществените медии с все по-честото прибягване до пластичната хирургия. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР