Потребителите на ThinkPad от серии T, P и X ще

...
Потребителите на ThinkPad от серии T, P и X ще
Коментари Харесай

ThinkPad лаптопите с безплатна застраховка при инциденти


Потребителите на ThinkPad от серии T, P и X ще получат спомагателна отбрана при произшествия
(снимка: Lenovo)

Допълнителна застраховка за Lenovo ThinkPad покрива произшествия, които се случват в всекидневието и са отвън общоприетата застраховка за всеки преносим компютър, оповестиха от компанията.

В новите условия на работа потребителите постоянно местят преносимия компютър на разнообразни места съгласно потребностите ни си, а и много постоянно го носят без калъф или чанта, с цел да се включат в точния момент в идната онлайн среща. Това допуска и по-чести произшествия и повреди на мобилния компютър. Ето за какво вкарва спомагателна застраховка.

ADP (Accidental Damage Protection) застраховката за от серии T, P и X покрива произшествия като изпускане, удряне, разливане на течности върху устройството, пострадване на екрана, токов удар и други Това са все неща, които се случват в последно време много по-често, защото бизнесът и работният ден непрекъснато сменят динамичността и мястото си.
още по тематиката
Извънредната застраховка се предлага гратис за интервал от 3 години с всеки закупен преносим компютър на склад от сериите ThinkPad T, P и X и може да спести над 80% от сумата за ремонт, която клиентът би платил при случай, настояват от компанията.

Неволното разливане на течност върху преносимия компютър, да вземем за пример, може да коства на неговия притежател нескончаем и безценен, в случай че няма застраховка.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР