Жена споделя как да тъпче водата, след като видеото с ick на мъж става вирусно

...
Потребителите на социалните медии се хванаха за icks и нов
Коментари Харесай

Потребителите на социалните медии се хванаха за icks и нов току-що стана вирусен.

Icks са черти или действия, които незабавно правят някого изпитвам отвращение. Те могат да бъдат приложени към почти всяка категория, но най-често се свързват със запознанства. Хаштагът #ick има над 3 милиарда показвания в TikTok, а скорошен видеоклип на ick — който получи 40 милиона показвания сам — обикаля страниците „За вас“ в момента.

Alexa (@alexaaie) публикува видеоклип показвайки мъж, който тъпче вода, което беше новооткрито чувство за нея.

„Ново ick отключен,” написа @alexaaie в публикацията си.

Точно като Alexa, много от коментиращите почувстваха същото ниво на ick.

„Сега всички получихме ick”, отговори @jessimo601.

Въпреки това много хора в коментарите отбелязаха, че не са получили удара от видеото — по-скоро напомняне, че не знаят как да плуват или да стъпват във вода.

За да помогне на тези хора, художникът на пародията на Ариана Гранде Аригато Гранде (@arigatogrande) — също бивш играч на водна топка и инструктор по плуване — сши вирусното ick видео и направи видео с инструкции за това как правилно да стъпвате във вода.

Според нея хората трябва да започнат да се учат как да газят вода, като седят на ръба на басейн и редуващи въртене на краката си навътре, подобно на движение с бъркалка. След това, след като сте във водата, използвайте ръцете си, за да направите движение с фигура 8 и го комбинирайте с движенията на краката.

Няколко зрители намериха видеото за образователно, тъй като никога не са получавали подходящи уроци.

„Да, почти съм сигурен, че всъщност никога не са ме учили как да газя вода, просто ми беше казано да го правя“, отговори @mquakken.

„Просто правя: плувам, куче гребе и надежда за оцеляване,” коментира @villainmaker.com.

Тя признава, че умението не е лесно, казвайки, че й е отнела година, за да се научи как да го прави правилно. Тя също така казва, че ключът към това умение е кондиционирането, така че тялото ви да не се уморява.

Над шест милиона души са гледали видеоклипа й, който може да бъде полезен на мнозина. Според проучване, направено от Value Penguin, близо 17% от американците не могат да плуват. Освен това Световната здравна организация изчисли, че през 2019 г. е имало 236 000 смъртни случая поради удавяне.

Дори хората да не могат да плуват за дълги периоди от време, стъпването на вода може да им помогне да останат над водата и да сведе до минимум опасността .

In The Know от Yahoo вече е наличен в Apple News — !

Публикацията Жена споделя как да стъпи вода, след като видеото с мъжкия ick стана вирусно се появи първо в In The Know.< /p>

Още от In The Know:

В момента в Coach Outlet има разпродажба на чанти и портфейли — и можете да получите допълнителни 20% отстъпка, когато закупите и двете

9 причини, поради които трябва да окачите евкалипт под душа си вчера

Каква е драмата между Логан Пол и Дилън Данис?

Бъдещата булка иска хората да я откраднат идея за нулеви отпадъци „запазете срещата“ и TikTok я обожава

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР