Потребителите на LG Smart TV могат да се възползват от

...
Потребителите на LG Smart TV могат да се възползват от
Коментари Харесай

LG предлага безплатен 3-месечен абонамент за Apple Music за потребителите на Smart телевизори

Потребителите на LG Smart TV могат да се възползват от продължаващата промоция на LG, която обезпечава безвъзмезден 3-месечен експериментален интервал за платформата Apple Music. Тази оферта е налична за съвместими LG Smart тв приемници (модели от 2018 година и по-нови) с webOS 4.0 и по-висока версия, както и за моделите с начин на живот екран StanbyME, StanbyME Go и MyView Smart Monitor.

Активирането на безплатния абонамент е елементарно и комфортно. След като включите своя LG Smart тв приемник и влезете в потребителския си профил, би трябвало да отворите приложението Apple Music. Там ще се появи pop-up прозорец, който предлага опцията за безвъзмезден абонамент. Чрез сканиране на QR код, който се демонстрира на LG Smart TV или LG MyView Smart Monitor, безплатният абонамент се задейства неотложно.

LG Smart тв приемниците, в това число OLED и QNED моделите с Dolby Atmos, са първите тв приемници, които поддържат Spatial Audio с Dolby Atmos от Apple Music. Тази новаторска функционалност доста усъвършенства музикалното преживяване, като дава на слушателите вълнуващ тон и подвига аудио удоволствието до нови висоти.

С тази акция LG и Apple дават на своите консуматори опцията да се насладят на музиката по един нов, по-интерактивен и ангажиращ метод.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР