Потребителите на лаптопи и компютри ще могат да ползват по-удобно

...
Потребителите на лаптопи и компютри ще могат да ползват по-удобно
Коментари Харесай

Threads излиза в уеб версия тази седмица

Потребителите на преносими компютри и компютри ще могат да употребяват по-удобно новата обществена мрежа

Новата обществена мрежа Threads ще направи значима стъпка в развиването си
(снимка: CC0 Public Domain)

Социалната мрежа Threads, разработвана от Meta (компанията зад Facebook), ще стане налична и в уеб версия за потребителите по-късно тази седмица. Досега услугата беше усъвършенствана за прилагане като мобилно приложение.

Потребителите на Threads и в този момент могат да четат обособени изявления в мрежата, само че функционалността с подобен достъп е мощно лимитирана. Публикация на Уолстрийт Джърнъл твърди, че новата уеб версия на Threads ще бъде комфортна за потребление на преносими компютри и настолни компютри.

Адам Мосери, изпълнителен шеф на Instagram, съобщи в петък, че уеб версията на Threads към този момент се тества вътрешно от Meta и скоро ще бъде показана на необятната публика.
още по темата
В същото време не е несъмнено, че стартирането на услугата ще стане тази седмица, защото управлението на Meta може да преразгледа периодите.

Липсата на пълноценна уеб версия на Threads се счита за една от аргументите известността на новосъздадената обществена мрежа да стартира да понижава, откакто притегли 100 милиона консуматори през първите пет дни. Статистиката демонстрира, че времето, прекарано в Threads от потребителите, е намаляло с 85% месец след пускане на обществената мрежа.

Ако в началото уеб сайтът съумя да притегли 50 милиона дейни консуматори месечно, то в последно време броят им падна под 10 милиона души. За съпоставяне, някогашната Twitter, преименувана на X, в този момент има 363,7 милиона месечни визити по отношение на 237,8 милиона на ден към юли предходната година.

През идващите седмици Threads ще се научи по-ефективно да търси информация, оповестена от съответни консуматори. Шефът на Instagram съобщи, че подобренията във функционалността за търсене и подготовката за стартиране на уеб версията на Threads са доста по-важни от слуховете за появяването на хаштагове в обществената мрежа.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР