Потребителите на Huawei ще получават всички новини от най-добрите медии(снимка:

...
Потребителите на Huawei ще получават всички новини от най-добрите медии(снимка:
Коментари Харесай

SQUID новини с допълнителни категории в Huawei Browser


Потребителите на Huawei ще получават всички вести от най-хубавите медии
(снимка: CC0 Public Domain)

Новинарската услуга SQUID, налична за милиони консуматори на Huawei смарт телефони и таблети в над 60 страни, към този момент предлага и спомагателни категории в Huawei Browser, в това число видео вести, подкасти, спорт и други, оповестиха от разработчика, основан в Стокхолм.

Huawei Browser е приложение за сърфиране и търсене в интернет, наред с други функционалности и цялостна отбрана на поверителността. SQUID News, от своя страна, доставя новинарска услуга в смесена емисия, тъй че потребителите да имат най-важните вести единствено с един взор, а също и спомагателни категории като видео, подкасти, спорт, просвета и други
още по тематиката
Потребителите на ще получават всички вести от най-хубавите локални, районни и интернационалните медии в действително време, прецизираха от разработчика. Услугата е налична след евакуиране на Huawei Browser гратис от Huawei AppGallery.

„ SQUID News дава забавни и вълнуващи вести от водещи издатели по целия свят в Huawei Browser. Потребителите към този момент могат да четат вести от разнообразни тематики и освен да са в крайник с последните и най-важните вести, само че и да слушат най-новите подкасти или да гледат видео вести ”, разяснява Йохан Отхалиус, основен изпълнителен шеф и създател на SQUID.

SQUID News доставя новинарска услуга в смесена емисия за потребителите на Huawei Browser
(снимка: SQUID)

Медийното приложение SQUID е ориентирано към най-младото потомство в Европа и Латинска Америка, като се развива сполучливо в над 50 страни. То е налично в App Store, Гугъл Play Store и Huawei AppGallery, а към този момент е снабдител на вести и за Huawei Assistant и Huawei Browser.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР