Потребителите на форума Reddit определиха премахването на хрема и чесането

...
Потребителите на форума Reddit определиха премахването на хрема и чесането
Коментари Харесай

Чудно! Какво може да развали и най-хубавия секс

Потребителите на форума Reddit дефинираха премахването на хрема и чесането по гърба измежду най-приятните несексуални телесни чувства по време на секс. Те изброиха тези и други чувства онлайн в отговор на обвързван въпрос, заложен от един от клиентите на секцията AskReddit.

Много лайкове събират мнения, отдадени на облекчаващия миг на отърването от хрема. „ Когато синусите се отворят и тапите изчезват ”, разказа потребителката на форума ElishevaGlix по кое време при нея настава телесния „ оргазъм ”, който не минава през гениталиите й.

Абонатите на секцията изпитват сходни позитивни усеща и при изчистеното ухо. „ Когато водата в ухото най-сетне излезе, се чува безшумно тракване и облекчението идва дружно с чувството, че ухото е малко мокро ”, прибавя потребителката helloheyhowareyou.

Способността да се отпуснете след дълъг ден се разказва в мненията посредством разнообразни телесни чувства: да вземем за пример, при събуването на чорапите, свалянето сутиена или разпускането на косата си. За потребителката HornetCautious най-приятено несексуаллно телесно чувство преди или след се съблече е „ опцията да си разпусна косата след 19 часа ”.

Много консуматори признават любовта си към чесането също като висшо несексуално преживяване в леглото, основно след върховото полово преживяване. „ Когато гърбът е надраскан с върховете на пръстите или ноктите ”, по този начин потребителката 13mac_reddit разказва това положение. Става също ясно, че някои молят сътрудниците за тази процедура, с цел да заспя по-бързо. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР