Потребителите на Facebook и Instagram трябва да свикнат, че все

...
Коментари Харесай

Meta ще набляга на AI-управлението на съдържание


Потребителите на Фейсбук и Instagram би трябвало да свикнат, че от ден на ден ще им се сервира наличие, подбрано от логаритми (снимка: CC0 Public Domain)

Шефът на Meta Platforms Марк Зукърбърг наподобява не приема отрицателната реакция на обществото към скорошните промени в услугата Instagram. Ръководената от него компания ще продължи да поддържа курс към налагане на схемите за ръководство на наличието на база изкуствен интелект.

Зукърбърг удостовери неотдавнашни данни, че Meta Platforms е свила набирането на личен състав за идващите 12 месеца. Това е една от няколкото ограничения, предопределени да противодействат на икономическите усложнения, за които изпълнителният шеф означи, че към този момент оказват въздействие върху приходите от цифрова реклама.

Въздействието на икономическия спад „ наподобява по-лошо, в сравнение с преди тримесечие “. Затова Meta Platforms забавя работата по дълготрайни планове, „ като се има поради скорошната траектория на приходите, която виждаме “, сподели босът.
още по темата
Зукърбърг уточни „ работата върху нашия енджин за разкриване и Reels, нашата нова рекламна инфраструктура и метапространството “, обяснявайки, че Meta Platforms е „ фокусирана върху прецизното премерване на възвръщаемостта и вярното оразмеряване на тези вложения “.

Meta Platforms ще поддържа политиката за внедряване на AI в Instagram и главната платформа Фейсбук, защото обществените излъчвания се трансформират. Ако до момента те са били „ движени най-вече от хората и сметките, които следвате “, в този момент наклонността е за ориентиране към наличие, предложено от AI, „ даже и да не следвате “ съответните основатели.

„ Социалното наличие от хора, които познавате, ще остане значима част от преживяването и част от нашето най-диференцирано наличие, само че от ден на ден ще можем да го допълваме “, разясни Зуки.

Голяма част от потребителите на Instagram неотдавна се възпротивиха на измененията в тази посока. Те не харесват концепцията платформата да се прави сходна на противника TikTok. Любителите считат, че това в последна сметка ще докара до компликации в намирането на наличие от сметки, които хората следват.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР