Потребителите на Cash App, Square съобщават за проблеми с плащането на фона на прекъсване на услугата

...
Платежните услуги Cash App и Square изпитват прекъсвания, които могат
Коментари Харесай

Платежните услуги Cash App и Square изпитват прекъсвания, които могат да засегнат плащанията между равностойни потребители, покупки с карти в брой и други транзакции.

Прекъсванията, които започнаха в четвъртък, засягат „множество услуги на Square“, каза Square в актуализация на състоянието в четвъртък. Прекъсванията може да причинят "леки забавяния" на паричните преводи, добави той. Square и Cash App са собственост на една и съща компания майка, Block.

„В момента изпитваме проблеми с множество услуги на Square“, каза Square в X (известен преди като Twitter) в четвъртък. „Разбираме колко е важно за вашия бизнес услугите ни да работят и работим активно за коригиране.“

показани данни. Имаше още близо 1700 доклада за прехвърляне на средства и други проблеми с плащането за Cash App към същото време в петък, според DownDetector.

Не е ясно колко клиенти остават засегнати от прекъсването, нито колко широко разпространени са проблемите. Cash App и Square не отговориха веднага на искания за коментар.

Square каза, че работи по разрешаването на проблемите, отбелязвайки, че някои услуги „постоянно възстановяват своята функционалност.“

„Продължаваме да наблюдаваме ситуацията и корекцията, въведена от нашия инженерни екипи“, каза компанията в петъчна актуализация.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР