Потребителите могат лесно да променят хардуерната конфигурацияMac Pro е поместен

...
Потребителите могат лесно да променят хардуерната конфигурацияMac Pro е поместен
Коментари Харесай

Новият Mac Pro е шампион по производителност

Потребителите могат елементарно да трансформират хардуерната настройка

Mac Pro е поместен в алуминиев корпус с правоъгълна форма, който припомня първичния вид на компютъра, пуснат на пазара през 2006 година (снимка: Apple)

Apple разгласи най-производителния в историята си настолен компютър Mac Pro . Новият модел бе показан от компанията през вчерашния ден на конференцията за разработчици WWDC 2019, наред с редица други артикули на ИТ колоса от Купертино.

Mac Pro е идеалната машина за обработка на изображения и видео във формат 8К, възползвайки се от мощта на процесор Xeon с до 28 ядра и графика Radeon Pro Vega II Duo. С новия десктоп компютър Apple взема решение и един от основните проблеми, с които се сблъскаха притежателите на предходния модел, а точно – опцията за смяна на хардуерната настройка.

Ето какъв брой бърз е новият Mac Pro (източник: Apple)

Новият Mac Pro е поместен в алуминиев корпус с правоъгълна форма, който припомня първичния вид на компютъра, пуснат на пазара през 2006 година Конструкцията на устройството разрешава на потребителите да усилват продуктивността на Mac Pro до рекордно високи равнища, съгласно личните си потребности.

Apple показа машината дружно с 32-инчов екран Pro Display HDR с Retina екран, който поддържа резолюция 6K. Компанията нарежда монитора като решение за професионални фотографи и видеоредактори, които обработват изображения с най-високо качество.

32-инчовият екран Pro Display HDR поддържа резолюция 6K (снимка: Apple)

В допълнение към монитора компанията показа и специфична подложка, която ще се продава настрана от 32-инчовия Pro Display HDR. Новият хардуер на Apple се чака на пазара през есента.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР