Потребителите могат да се насладят на по-чиста и удобна обстановка

...
Потребителите могат да се насладят на по-чиста и удобна обстановка
Коментари Харесай

Умните решения за пречистване и охлаждане на въздуха от LG използват сензор за прах

Потребителите могат да се насладят на по-чиста и комфортна конюнктура в дома си с помощта на LG PuriCare и колонния инверторен климатик DUALCOOL ThinQTM

LG Electronics ще впечатли участниците на ревюто за потребителска електроника CES 2018 с най-новите си умни решения за ръководство на въздуха в дома. Пречиствателят за въздух LG PuriCare със своя датчик за тънък прахуляк и колонният инверторен климатик DUALCOOL ThinQTM с алтернатива за гласово различаване и DeepThinQ технология улесняват потребителите повече от всеки път да основават по-чист въздух в домовете си.

Високотехнологично и мъдро унищожаване на финия прахуляк
Проучванията демонстрират, че домашният полен и прахуляк имат огромен резултат върху качеството на живот на фамилиите по целия свят. Използвайки сензитивен датчик за мониторинг на въздуха, LG PuriCare автоматизирано отстранява фините частици прахуляк, когато откри намаляване в качеството и равнището на комфорт на околния въздух. Оценката на въздуха се прави даже и когато PuriCare е изключен, като уредът се включва единствено при нужда. PuriCare има характерен цилиндричен дизайн и предлага най-модерната технология за филтриране на въздуха на пазара с помощта на системата на LG 360° Total Care Filter System. Функцията Clean Booster оказва помощ на LG PuriCare да генерира чист въздух на разстояние 7,5 метра, което разрешава да се обзет даже огромни зали. При основата си уредът генерира по-лек поток от въздух, което го прави съвършен за фамилии с дребни деца и домашни любимци.

Подобрено улеснение с помощта на гласово различаване
LG ще показа по време на ревюто за потребителска електроника CES и своя колонен инверторен климатик DUALCOOL ThinQTM, оборудван с гласова технология и допускащ на потребителите да управляват температурата в дома, изричайки една единствена фраза, до момента в който влизат през входната врата или от една в друга стая. В допълнение към високата си енергийна успеваемост и по-ниските равнища на звук, с помощта на своя двоен инверторен компресор, DUALCOOL ThinQTM употребява технологията с изкуствен интелект на LG DeepThinQ, с цел да насочва по-голям пряк въздушен поток към жителите в стаята, употребявайки пространствено насочване. Уредът разпознава съществуването на хора в стаята, а умният датчик за придвижване настройва силата на въздушната бликам по отношение на близостта на хората до уреда. Анализирайки ежедневните привички на жителите в дома, климатикът LG DUALCOOL ThinQTM самичък научава кои области на къщата изискват изстудяване в избрани времеви зони от деня и по този начин обезпечава оптимални температури, като в същото време пести сила.

" Умните уреди за дома на LG са водачи в промишлеността, тъй като съумяват да предскажат потребностите на потребителите и основават по-уютна атмосфера, " сподели Сонг Дай-хюн, президент на LG Home Appliance & Air Solution Company. " Изкуственият разсъдък сега е на доста високо равнище и LG има ангажимент да употребява тази технология, с цел да усъвършенства качеството на живот на потребителите. "

Посетителите на CES 2018 могат да видят онлайн продуктите за ръководство на въздуха в дома на щанда #11100 в Централната зала на Las Vegas Convention Center сред 9-12 януари 2018 година

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР