Потребителите могат да сърфират неограничено в най-голямата 5G мрежа в

...
Потребителите могат да сърфират неограничено в най-голямата 5G мрежа в
Коментари Харесай

Vivacom предлага 50% отстъпка на планове Unlimited при покупка на Vivacom 5G смартфон

Потребителите могат да сърфират безкрайно в най-голямата 5G мрежа в България

Светлин Желев 21:33 | 06.03.2024 0 Сподели

Най-четени

IT НовиниДаниел Десподов - 17:53 | 05.03.2024

Открито е удостоверение на хипотезата за „ РНК света “

ХардуерДаниел Десподов - 14:09 | 04.03.2024

Твърде подло: съветският „ Сбер “ мощно утежни качеството на изображенията във към този момент закупените тв приемници

ХардуерЕмил Василев - 8:43 | 04.03.2024

Руските преносими компютри „ СИЛА “ ще се доставят с авансово конфигурираната Оценка за съвместимост Uncom

Светлин Желевhttps://www.kaldata.com/Главен редактор

Vivacom прави неограничените проекти Unlimited още по-достъпни със специфична оферта през целия март. Телекомът предлага 50% отстъпка от месечните такси за първите 6 месеца на Unlimited 10, Unlimited 100, Unlimited 300 и Unlimited MAX при закупуване на Vivacom 5G смарт телефон. Така потребителите получават неповторимо 5G преживяване в най-голямата 5G мрежа в България с извънредни такси за проекти Unlimited.

Unlimited проектите дават безкрайна независимост на другарство. С включените в тях неограничени мегабайти за мобилен интернет в България, те с висока скорост, както и неограничени минути и SMS-и. За да бъде преживяването още по-добро, клиентите получават и достъп до мобилното приложение на EON и видеотека Arena Play. Така могат да гледат обичаното си наличие когато и да е, на всички места и от всяко устройство. А всички почитатели на спорта могат да гледат мачове онлайн в HD качество, NBA, квалификации и надпревари от Formula 1 с пакет DiemaXtra.

„ Специалната оферта е част от непрекъснатия ни ангажимент да предоставяме висококачествено преживяване на налични цени. Неограничените проекти Unlimited в композиция с Vivacom 5G смарт телефона са съвършеното решение за актуалния консуматор, който търси неограничени благоприятни условия за другарство “, показа Любомир Малоселски, шеф Продукти и услуги във Vivacom.

Vivacom 5G смарт телефонът е налично 5G устройство. Той идва с 3 години гаранция и има редица впечатляващи характерности. Те дават отговор на потребностите на актуалните консуматори. Телефонът е с 6.52-инчов HD+ екран. Има 50-мегапикселова двойна съществена камера, както и 128GB вградена памет и 4GB оперативна памет. Vivacom 5G смарт телефонът има издръжлива батерия. Той поддържа NFC технологията за лесни, бързи и безконтактни заплащания непосредствено с телефона. В композиция с неограничените проекти Unlimited от Vivacom потребителите получават безкрайна независимост на супер скорост в най-голямата 5G мрежа в страната.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР