Потребителите, които наскоро са актуализирали до най-новата версия на Google

...
Потребителите, които наскоро са актуализирали до най-новата версия на Google
Коментари Харесай

Проблем с Google Maps вбеси потребители

Потребителите, които неотдавна са актуализирали до най-новата версия на Гугъл Maps на своите iPhone-и, оповестяват за сериозен бъг, при който приложението не се зарежда на таблото за ръководство на CarPlay. Вместо да се покаже предстоящата навигационна карта, дисплеят остава празен, а в центъра му се намира единствено иконата на приложението. Този проблем не оставя на потребителите различен избор, с изключение на да започват приложението в режим на цялостен екран.

Въпреки че Гугъл Maps е известен избор за потребителите, които търсят разширени навигационни функционалности, този бъг се трансформира в източник на отчаяние за мнозина. Изглежда, че казусът се появява и изчезва, а някои консуматори са се сблъсквали с него неведнъж през 2023 година В предходни случаи казусът се решаваше с просто нулиране на настройките за позволение на приложението. Гугъл Maps нормално изисква " постоянно " достъп до местоположението на потребителя, с цел да се зареди на таблото за ръководство на CarPlay, а неправилните настройки могат да го принудят да работи единствено в режим на цялостен екран.

Потребителите, които са се сблъскали с грешката, настояват, че не са правили никакви промени преди инсталирането на последната актуализация, което демонстрира, че новата версия евентуално е повода за казуса. Въпреки опитите за пускане на приложението на смарт телефона или за отключване на iPhone, интерфейсът на Dashboard не се зарежда и потребителите не могат да го възстановят в цялостно работно положение.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР