Потребители с различни професии и политически уклон са единодушни за

...
Потребители с различни професии и политически уклон са единодушни за
Коментари Харесай

Ето какво мисли мрежата за Петър Илиев

Потребители с разнообразни специалности и политически уклон са единомислещи за представянето на претендента на Има Такъв Народ за вицепремиер

Първата телевизионна изява на номинирания от " ИТН " за вицепремиер и вътрешен министър Петър Илиев взриви обществените мрежи и провокира лавина от отвращение измежду ориентировка в политическия набор.

" Труд " събра дребна част от мненията, които препълниха фейсбук след казаното тази заран от Илиев:

Теодор Ушев – режисьор, аниматор и графичен дизайнер:

Не бях гледал бг тв от 7 месеца. На посетители съм на място, където тв приемника работи нон-стоп. Един човек, безочлив, нервен и безсъвестен, изпада в нервност. Не стопира да се хвали, пяна му излиза от устата… Бил претендент за вътрешен министър и вицепремиер. Ех, народе…
https://www.facebook.com/teddy.ushev/posts/10222205794907069
Огнян Минчев - политолог:

Мнозина тази заран гледали изявление. Разгневени, нажалени, уплашени... Ако акълът ни стига до такава степен, да знаем какво не желаеме - и да отлагаме за несигурно бъдеще ясната визия за това какво желаеме, къде отиваме, резултатите ще са тези.
https://www.facebook.com/ognyan.minchev.3/posts/10224121032787318
Проф. Евгений Дайнов – политолог:

Изгледахте ли към този момент Петър Илиев по Нова? А в този момент си представете какво ще прави като шеф на Министерство на вътрешните работи и службите този извънредно самовлюбен, нападателен, нахален и конспиративно-обцесиран човек. Представихте ли си? Добре. Защото и аз си показах. Пак ще виснат полицаи на вратата с предупредителни протоколи… Което, несъмнено, ще е най-малката пакост.
https://www.facebook.com/evgenii.dainov/posts/4944712045555414
Петър Витанов - политик:

Ще гласоподавам срещу поддръжка на Българска социалистическа партия за кабинет на „ ИТН “ на Националния съвет на партията.
Българска социалистическа партия не е партия-еднодневка и по тази причина даде първичен заем на доверие на „ ИТН “. Партията на Слави Трифонов обаче го пропиля и с тона, с който водеше договарянията, и с неразбираемите си политики, и с неналичието на предпочитание за разговор.
Многократно от Има Такъв Народ твърдяха, че е по-важно да се приказва за политики, а не за хора. Само че хората вършат политиките и последната капка на нашето самообладание е държанието на оферти за министър на вътрешните работи Петър Илиев.
https://www.facebook.com/VitanovPeter/posts/3049368645307035
Недялко Недялков - издател:

Причиних си да изгледам изявлението по Нова с претендента на Има Такъв Народ за Министерство на вътрешните работи и силов вицепремиер Петър Илиев...
Първоначално ми стана смешно, след това ме обзе горест...
“Промяната” ни сервира неуравновесени видове от всички генерации отпред на страната. Идват на власт, с цел да решат персоналните си душевен проблеми. България се обърна на фон за “Полет над кукувиче гнездо”.
https://www.facebook.com/NedyalkovNedyalko/posts/849196785795520
Миролюба Бенатова – публицист:

Всички сме имали слаби моменти и неустановеност в себе си, само че не сме били вицепремиери. И не сме се карали на публиката. Неуважението се връща!
https://www.facebook.com/miroluba.benatova/posts/10226728972437002
Мажд Алгафари- междинароден анализатор:

От профила във Facebook на интернационалния анализатор Мажд Алгафари Гледам по Народоосвободителна въстаническа армия ТВ оферти за вътрешен министър Петър Илиев. Като го чух по какъв начин се кара, измих чиниите, изпрах, врътнах една прахосмукачка и най-после окосих тревата в градинката. Егати тонът и възпитанието. Чудя се на Виктор Николаев, по какъв начин не се уплаши и той.
https://www.facebook.com/Majd.Algafari/posts/10217343597575379
Дани Йорданов - публицист:

Човек може да е експерт, да е постигнал доста и да е огромен потенциал в своята област, само че когато излезе пред цяла България и се държи нападателно, покачва звук, изпуска си нервите и в думите му доминира фукане, тогава не печели моите благосклонности.
Не знам дали Петър Илиев ще е добър или неприятен министър на вътрешните работи, в случай че въобще го изберат, знам единствено, че е взривоопасна комбинацията сред такова демонстративно държание и силовата власт в Министерство на вътрешните работи.
https://www.facebook.com/dannyjordanoff/posts/349654733500069
Цветеслава Гълъбова – шеф на държавната психиатрична болница „ Свети Иван Рилски “:

Гледам Петър Илиев по Нова тв. И този господин преподава на студенти. Ужасена съм от хашлашкия изказ, арогантността и нападателния звук. И от доста други неща, предмет на така наречен невербална връзка (сега се приготвям за изпит по тази дисциплинираност и се пробвам да виждам професионално). Сряда е основен ден!
https://www.facebook.com/cveteslava.galabova/posts/10208787110231273
Анна Цолова - публицист:

Прави усещане, че Петър Илиев приказва за себе си и в трето лице.
Ленив и изяждащ звуците диалект, който демонстрира пренебрежение към публиката. Неуважението, ще кажете, е най-малкото. Не, дано да стартираме от уважението към мнението на хора, които не ръкопляскат, когато светне бутона Applause.
Липсваше даже и опит за преодоляване на вербалната и изключително невербалната експанзия, която крещеше от екрана.
Кандидатът за власт съобщи, че „ прадедите му са водили офанзива на нож “. Докато гледах изявлението, усещах острието на ножа прекомерно близо.
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3170322049855588&id=100006334720391
Николай Хаджигенов - политик:

Гледаш това (WTF?) и внезапно tzv.tzv. ти се вижда търпим? п.с. Понякога не е неприятно просто да замълчиш и да не разсееш всички подозрения? Справка: Градуса в комисията ММ….
https://www.facebook.com/nikolay.hadjigenov/posts/4474201269266608
Георги Харизанов - политолог:

Хората зад Петър Илиев ме впечатляват от ден на ден и повече, откакто самият Станислав Трифонов е заставен незабавно да забърсва публичното мнение след фамозното медийно присъединяване на несменяемия си претендент.
https://www.facebook.com/gharizanov/posts/10223838397942162
Валерия Велева - публицист:

Петър Илиев реши ориста на кабинета на Има Такъв Народ!
Добре, че го видяхме в точния момент!
Питам се за какво Слави Трифонов пусна най-силния си коз на този обществен изпит?
Вероятно, тъй като си мисли, че всички ще ахнат, запленени по бруталността освен на изрече, само че и на държанието, демонстрирано в ефир? Ако е по този начин - то това е следващото тотално разминаване на мирогледа на чалгаря с публичното мнение.
https://www.facebook.com/valeria.veleva/posts/4134205286664348
Николина Ангелкова - политик:

Силно притеснителни. Така дефинирам високия звук, високомерието, причините и метода на отговаряне на журналистически въпроси на Петър Илиев, препоръчан за вицепремиер и министър на вътрешните работи в плана за кабинет на Има Такъв Народ, пред Виктор Николаев в Нова телевизия.
„ Агресивното наличие “, както бе несъмнено от водещия, бе целесъобразно с получено положително обучение в упоменатите нееднократно Първа британска гимназия и Юридически факултет на СУ. Две от най-престижните образователни заведения у нас през днешния ден послужиха за табела и заслон за осъществяване на свръхамбиции и подплатяване на високо его.
https://www.facebook.com/nikolinaangelkovaofficial/posts/3149689505317524
Красимира Хаджииванова - блогър:

Струва ми се, че доста желае да е тачен, почитан и обичан (дори самичък се разгласи за един от най-любимите преподаватели в СУ), само че държанието му демонстрира тъкмо противоположното - огромен напън да се потвърждава, цялостна липса на надзор и елементарно изпускане на нервите в предизвикателна обстановка или при първи проблясъци на рецензия към него.
https://www.facebook.com/krasitta/posts/10159466552439636
Мария Спирова - публицист:

Когато предишния месец разправях, че Има Такъв Народ са групировка, родена, с цел да убие политиката в България, ей тъкмо това, което видяхме по Нова, имах поради.
Просташкият нарцистичен пристъп, на който станахме очевидци, не бе просто изпускане на нерви лабави.
Това е житейска философия и метод към властта. В Има Такъв Народ мислят, че по този начин се ръководи. Силом. С бездиханно, опиращо в халюцинацията фукане, което не познава мярка - нито езикова, нито съдържателна. С нападателни викове, които да заглушат и премажат всеки опит да им се уточни действителността. Защото в действителността упоритостите им и опциите им се разминават като кораби в нощта.
https://www.facebook.com/mspirova/posts/10157970084836831
Венци Мицов - музикант и политик:

Гледам със забавяне присъединяване на Петър Илиев в Нова...
Пичове! Ако този момък стане министър на вътрешните работи, ще е ужасно. Аз такова държание не съм виждал и у Бойко и у Доган и у който се сетите.
С цялото ми почитание към спечелилите изборите Има Такъв Народ - хора, разберете, че вашите лица би трябвало да си сдържат нервите, тъй като другояче не става.
Но тъй като се каните да ме управлявате и тъй като аз имам право да ви тегля майни когато си пожелая, ще ви кажа - или се научете всички по какъв начин да се държите, или аз и доста като мен ще ви замеряме с всякакви предмети.
https://www.facebook.com/vmicoff/posts/10159501569794679
Борислав Цеков, доктор по конституционно право:

" Бедни ми Барбадос... "
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2403531969779144&id=100003670939992
Ицо Хазарта - музикант:

" няма подобен простак "
https://www.facebook.com/hazartaofficial/posts/408366053978074
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР