Потребители от Дневен център за подкрепа на деца и младежи

...
Потребители от Дневен център за подкрепа на деца и младежи
Коментари Харесай

Кметът Илко Стоянов посети „Творческа работилничка“ по повод 24 май, организирана от потребители и ръководители в Дневни центрове

Потребители от Дневен център за поддръжка на деца и младежи с увреждания и техните фамилии, Дневен център за поддръжка на деца и младежи с тежки множествени увреждания и техните фамилии, Център за социална поддръжка взеха присъединяване в „ Творческа работилничка “.

Събитието е във връзка 24 май, а на него участва кметът на община Благоевград Илко Стоянов. „ Много се веселя, че сме се събрали през днешния ден всички дружно, по случай най-хубавия празник – 24 май! Вярвам във всички вас, имам вяра, че можете да постигнете доста! Дойдох тук, освен като кмет на общината, само че и като човек, с цел да видя тази хубава сила и това, което вършиме всички дружно. Вярвайте в себе си! “, сподели кметът на малчуганите, участници в работилницата.

Децата и младежите от Дневния център посрещнаха в своята „ Творческа работилничка “ и надарените ученици на Школа по литературно творчество, с началник Соня Кацарска към Център за личностно и креативно развиване на децата на Благоевград. Представителите от ЦЛТРДБ поздравиха присъстващите с 3 стихотворения.

В рамките на празничното събитие участниците в пяха, рисуваха и разказваха истории, свързани с Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета, на славянската книжовност.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР