Потребители на социалните медии призоваха булка да се разведе със

...
Потребители на социалните медии призоваха булка да се разведе със
Коментари Харесай

Призоваха булка да се разведе със съпруга си, който се появи с кроксове на сватбата

Потребители на обществените медии приканиха младоженка да се разведе със брачна половинка си, тъй като носел „ грозни “ Crocs сандали в деня на сватбата им. Съответната фотография беше споделена в известния конгрес Reddit от консуматор с прякор @cup_1337.

Сватбеният етикет се разви през последните години, защото от ден на ден хора се откъсват от традицията и прибавят малко характерност към своите тоалети. Много хора обаче осъдиха мъжа за избора му на дрешник, само че имаше и такива, които се впуснаха в негова отбрана.

Младоженецът изцяло наруши всички правила, като се отхвърли от чифт обикновени обувки в интерес на известните Crocs сандали и това бързо раздели потребителите в обществените медии.
Марката за обувки Crocs означи възобновление на известността си през последните години, само че удобните кроксове към момента са противоречиви.
„ Представете си, че се приготвяте в продължение на три часа и вашият избраник се появява с Crocs “, разяснява консуматор на форума към фотографията.
 Булката, шаферката, младоженецът облече Crocs, бракоразвод след сватбата, прикани да напусне брачна половинка си, смешни неща на сватбата, Мъжът носи комфортни обувки на сватбата Снимка: Reddit
Снимката провокира огромен възторг. Много хора започнаха да осъждат избора на мъжа. Някои даже посъветваха булката да напусне младоженеца.

„ Проклети грозни Crocs “, „ Дано това е вътрешна смешка сред тях и тя също носи Crocs “, „ Оставете го “, „ Разведете се с него “, пишат недоволни форумци.

Имаше обаче и такива, които се оповестиха в отбрана на мъжа. Пишат, че индивидът може да има пострадване на крайници или проблем с крайници, който му пречи да носи „ верните обувки “.
„ С изключение на Crocs, той е облечен спретнато. Най-доброто ми съмнение е, че има проблеми с краката си. Те също наподобяват чисто нови. Или той е най-големият акционер в Crocs. “ „ Колкото повече одъртявам, толкоз по-враждебен ставам към дискомфорта. Сега се веселя, „ в случай че видя някой да носи Crocs на женитба. Иска ми се повече хора да са уверени и да изберат функционалността и комфорта пред привлекателността и обществените правила “, пишат те.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР