Потребители на интернет наскоро се изплашиха, след като се появиха

...
Потребители на интернет наскоро се изплашиха, след като се появиха
Коментари Харесай

Тази риба с човешки устни и зъби разби интернет!

Потребители на интернет неотдавна се изплашиха, откакто се появиха изображения на страховита риба с човешки набор от устни и зъби. Рибар от Малайзия е уловил страховито изглеждащата риба на фона на постоянния си улов и си помислил,че е хванал триперка.

Потребителят @raff_nasir качил фотосите в Twitter и написал: „ Устните й са много по-секси от моите. “ След като ги споделил, фотосите станали вирусни, събрали над 20 000 лайкове и мнения.

Ведната тръгнали спекулации, че фотосите са фотошопирани, само че локалните медийни източници в Малайзия признали, че са действителни и това фактически може да бъде триперка.

 риба-с-човешки-устни

Рибата триперка има над 40 вариации, разпознати от локалните риболовци. Очевидно рибата е придобила твърди зъби с ежедневната си порция от твърди раци и морски таралежи.

„ Това е добре прочут тип с голямо разпространяване от Сейшелите до Големия бариерен риф, който несъмнено включва и Малайзия. “, споделят от Световния фонд за дивата природа.

 риба-с-човешки зъби

Много от интернет потребителите в обществените мрежи прибавят към обемните устни свои лични декорации към фотосите, в това число нокти и изкуствени мигли.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР