Потребител разказа в Туитър, че призрак на мъртво дете със

...
Потребител разказа в Туитър, че призрак на мъртво дете със
Коментари Харесай

Страховито: Този мъж е снимал с телефона си призрак на дете, което го преследва

Потребител описа в " Туитър ", че фантом на мъртво дете със счупена глава минал от сънищата му в действителността. Жителят на Ню Йорк Адам Елис е безусловно уверен, че е преследван от фантом на непознато дете и освен това доста от другите консуматори в обществената мрежа считат, че мъжът споделя истината. В интернет Адам написа за мистичните движимости в неговия дом и страшните сънища, в които ву се явява малко момче с пробита глава, оповестява " Мирър ".

Историята почнала на 7 август, когато Адам написал в " Туитър ": " И по този начин, моя апартамент стана жертва на фантом на мъртво дете, той се пробва да ме убие ". Според мнението на американеца, привидението най-вероятно се е преместило в действителността от неговите сънища.



" В сънищата той стартира просто да ме гледа, само че по-късно стана от стола и се приближи до леглото ми. Аз бях като неподвижен и не можех да се помръдна. Събудих се до момента в който той беше към момента до мен. При различен мой сън, аз бях в библиотеката, където момиче ме попита: " Виждал ли си Дейвид "?



На страницата на Адам има многочислени мистични истории, които той съпровожда със фотоси и видеоматериали: падащи растения, клатещи се столове. Също по този начин една нощ котките на мъжа се събрали към входната врата и почнали да гледат в една точка. само че най-странното се случила през предходната седмица.



Дейвид още веднъж се опитвал да се добере до Адам в съня му и мъжът решил да направи фотоси с телефона си на протичащото се, с цел да има някакви доказателства. И когато се събудил той разкрил страховити фотографии. Ако се усили яркостта им, то може отчетливо да се види силуета на дете.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР