Потребител на социалната мрежа Reddit твърди, че той и съпругата

...
Потребител на социалната мрежа Reddit твърди, че той и съпругата
Коментари Харесай

Родители на две деца се оказаха брат и сестра

Потребител на обществената мрежа Reddit твърди, че той и брачната половинка му са се оказали еднокръвни брат и сестра. Те разбрали за това, едвам откакто им се родили деца, твърди Daily Mirror.

Мъжът, който явно е живеел в Съединени американски щати, е осиновен като бебе. Преди осем години, по време на командировка в прилежаща страна двамата се срещат. Той се среща с момиче, двамата се сближили до интимни връзки. Скоро той се преместил при нея, откакто се договорил за промяна на работното място.

След раждането на най-малкия си син жената се нуждаела от бъбречна трансплантация. Никой от околните ѝ роднини не бил подобаващ за донор. Тогава съпругът решил да опита шанса си и да направи ДНК тест, за да се увери, че органите им са съвместими. На идващия ден лекарите го уведомяват, че е идеалният донор. И тогава един от лекарите споделил нещо за в допълнение проучване заради резултатите от разбора на човешкия левкоцитен антиген. " Нищо не подозирах и се съгласих ", показа брачният партньор, представен от БГНЕС.

Резултатите от спомагателни разбори показаха  " ненормално висок % на съвпадане ". Лекарят обяснил на мъжа, че заради метода, по който се предава ДНК, гените на дете и родител могат да съответстват до най-много 50 %, само че при братята и сестрите съвпадението на гените може да доближи 100 %.

" Да, ние се оказахме близки родственици, не се майтапя. Не знам по какъв начин да продължа. Разбирам какъв брой неестествено е това, само че тя е моя брачна половинка и имаме две деца ", разкри мъжът на какъв кръстопът е попаднало фамилията.

Когато обезвереният мъж показа историята в обществените мрежи, потребителите го успокоиха. Повечето от тях споделиха, че след като двойката към този момент има деца и те са здрави, тогава няма смисъл да унищожават брака.

По-рано беше обявено за бременна британка, чийто брачен партньор се оказа неин родственик. Тя схванала за това, когато отишла на уеб страница за генеалогия и разкрила, че имената на бабите им съответстват.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР