Потребител на Reddit влезе в платформата, за да публикува Uber

...
Потребител на Reddit влезе в платформата, за да публикува Uber
Коментари Харесай

Redditors казват, че са приключили с Uber Eats заради „абсурдни“ такси, скокове на цените: „Без съжаление“

Потребител на Reddit влезе в платформата, с цел да разгласява Uber Eats разписки за идентични поръчки от в този момент и преди две години които демонстрират обилни нараствания на цените за едни и същи детайли от менюто.

В обявата потребителят okantos изясни, че към този момент не употребява услугата за доставка заради цената. Публикацията включва фотоси, сравняващи разписки за идентични поръчки от същия ресторант през две години.

В една квитанция от преди две години едно свинско бан ми коства $7, до момента в който при по-новата поръчка същото бан ми струваше $10.

Пържените картофи кимчи бяха $8 тогава, а в този момент $12,50; $5 за пържено пиле на пара бао тогава, спрямо $6,75 сега; и $5 за калби говеждо тако тогава, спрямо $6,50 в този момент.

Междинната сума на сметката преди две години възлиза на $25, до момента в който последната сметка възлиза на междинна сума от $35,75, преди отчитането на такси, налози и бакшиши. Общите платени суми бяха $36,46 преди две години и $48,70 последно, което е нарастване с $12,24, или 33,6 %.

Коментаторите са съгласни: „ Толкова е жалко “

В раздела за мнения мн. се съгласиха, че са спрели да употребяват приложения за доставка поради цените.

„ Поръчвал съм няколко пъти за специфични мотиви, само че общата концепция да заплащам цени на ресторант, с цел да се храня вкъщи, в никакъв случай не е имала смисъл аз като всекидневно нещо, ” написа потребителят Born_Ruff.

Някои прибавиха, че даже с промоционални отстъпки, услугите за доставка към момента са прекомерно скъпи.

„ Купете едно, вземете едно гратис, за някои е смешно места... те безусловно просто удвояват цената “, показа потребителят IllZookeepergame1325. „ Или направете $30 за BOGO, когато всеки продукт е към $10,99. “

Потребителят Barnicus57 не се съгласи.

„ Обикновено се възползвам от [BOGO] + 40 [процента отстъпка] специфични доставки “, пишат те. „ Успях да взема суши на стойност $100 за към $30. “

Други консуматори споделиха, че таксите – такси за доставка и обслужване – изяждат всяка отстъпка, която можете да намерите.

“ Дори с тези отстъпки таксите в последна сметка го направиха почти същата цена “, написа потребителят Lahwuns. „ Толкова е жалко. Не съм поръчвал благодарение на Uber Eats от години. Просто вземам храна за у дома, в случай че има нещо. “

Други аргументи да се откажа от приложенията за доставка на Uber Eats

Потребителят KetchupCoyote уточни, че заведенията за хранене постоянно показват по-скъпи цени в приложението, употребявайки един образец за сандвич, който коства 14,50 Щатски долар в приложения за доставка, само че коства единствено 11,47 Щатски долар в магазина.

Таксите, които приложенията за доставка начисляват на ресторанта, които от време на време доближават до 30 %, постоянно се връщат назад на клиента, което води до видимо надценяване на доста детайли от менюто.

Потребителят Mikaela_Jade1 означи, че „ заведенията за хранене имат тънки маржове, тъй че в последна сметка се трансферират на клиента “, което би обяснило за какво същият продукт е на цена друго в Uber Eats и в самия ресторант.

Въпреки че по-голямата част от мненията бяха фокусирани върху таксите на приложенията за доставка, както и върху мокрото и студено положение, в което храната постоянно идва, stnapstnap добави, че те спря да употребява тези услуги по причина, която няма нищо общо с цената или качеството на храната.

„ Не ми харесва да поддържам тротоарните велосипедисти “, пишат те, като се базират на възходящата наклонност в доста градове на доставка водачи на моторизирани скутери или електрически колела, употребяващи пешеходни тротоари вместо пътя или велосипедни алеи, с цел да заобиколят трафика и по-бързо да доставят поръчки.

Това стана подобен проблем, че един консултант от Торонто предложи комерсиалните ездачи да носят идентификатори на мечки, като табели, на техните транспортни средства.

Заслужава ли си приемането на Uber One поради отстъпките за доставка на храна?

Други в мненията обезкуражават да се записват за абонаменти в приложението, като Uber One на Uber Eats услуга, отбелязвайки, че спестяванията не са огромни.

„ Ще спестите най-вече $5 от поръчката, в случай че даже, “ написа PhilMcCraken2001.

Uber One коства $9,99 на месец и предлага на потребителите 5 % отстъпка за някои поръчки, както и освобождение от такси за доставка в някои заведения за хранене.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР