Потребител на популярния портал за развлечения Редит с псевдонима PHATstuFF21

...
Потребител на популярния портал за развлечения Редит с псевдонима PHATstuFF21
Коментари Харесай

Загадка: Привидение гали котка

Потребител на известния портал за развлечения " Редит " с псевдонима PHATstuFF21 разгласява в раздела на уеб страницата, отдаден на паранормалното, много тайнствен клип. Авторът на обявата разкрива, че неотдавна е играл видеоигри, а до него се е намирала неговата домашна котка. Неочаквано се случило нещо доста необичайно с неговия домакински любим. Собственикът на животното даже е съумял да снима това на видео.
На записа се вижда хипотетични свръхестествено събитие, случило се в жилището на мъжа, написа Езорейтер.

По думите на, PHATstuFF21, той се е опитвал да вземе джойстика на играта си, само че домашният му любим му е пречил. От немай къде животното се обърнало на една страна и почнало да търка главата си във въздуха, като че ли там се намира нещо невидимо, което гали котката. Това обаче не е най-странното. В този миг над животното прелетял чудноват ярък обект, наподобяващ на сгъстена сила. Нашият воин е уверен, че в неговото жилище се е материализирал полтъргайст или някакъв различен паранормален посетител, който изискал да погали пукхавелкото.

" Явно, че имаш видение, което обича животните. Надявам се, когато умра и стана фантом, и аз също да погалвам непознати котета, особено за това ще се върна от оня свят ", гласи един от мненията под клипа.
" Мисля, че би трябвало незабавно да бягаш оттова ", предлага различен.

ВИДЕОТО може да гледате ТУК!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР