Потребител на Фейсбук от Пловдив зададе въпроса Може ли да

...
Потребител на Фейсбук от Пловдив зададе въпроса Може ли да
Коментари Харесай

Пловдивчанка кипна на каса в „Кауфланд“ заради клиента пред нея: Ганьо! Добре че са ми здрави нервите!

Потребител на Facebook от Пловдив зададе въпроса „ Може ли да ми кажете магазин в „ Тракия “, който приема стотинки? “. Постът му породи сериозна полемика, като изключително забавен е разказът на клиентка на „ Кауфланд “, която показа личното си прекарване във веригата:

„ Гледам, че предлагат касите на самообслужване в „ Кауфланд “. Айде този номер да минава в някакви „ мъртви часове “, тъй като един Ганьо, решил да си оползотвори жълтиците от кристалната вазичка у тях, избра най-натоварения час с опашки пред всички каси, с цел да заплати сметка от 40 лв., пускайки монети по 1 и 2 стотинки и гледайки по какъв начин броячът понижава също толкоз постепенно.

Попитах го нали е наясно, че тези машини не са бездънна яма и нямат пряк тунел към Българска народна банка, а имат потенциал за всеки номинал, и е напълно допустимо на мен, като идващ клиент, да не ми ги одобри. Ганьо ме погледна с празен взор, като че ли преди малко му бях известила, че Земята е плоска.

Отново го попитах в действителност ли счита да заплаща остатъка със същата скорост на тази каса, чиято концепция е да бъде бърза такава, а не обмен бюро.

„ ДъА…! “, беше отговорът.

„ Поздравих го “ елегантно и се подредих на общоприета каса. Тръгвайки си, видях, че Ганьо още депозира… Така че… леко с хитростта, че аз съм добре с нервите, само че някои не са “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР