Поток на новини от FOX 35:ПОЛК КАНТИ, Флорида. - Мъж

...
Поток на новини от FOX 35:ПОЛК КАНТИ, Флорида. - Мъж
Коментари Харесай

Баща на бивш затворник във Флорида бие 16-годишен на спирката на училищния автобус заради сбиване със сина му, казват депутати

Поток на вести от FOX 35:

ПОЛК КАНТИ, Флорида. - Мъж от Лейкланд, който преди този момент беше осъждан за ликвидиране втора степен, беше задържан още веднъж тази седмица, откакто чакаше на учебна автобусна спирка и хипотетично преби 16-годишно момче, за което се твърди, че се е сбило със сина си – и водач на DoorDash видя, че всичко се проваля.

Джарет Гарет Маккейб беше задържан и упрекнат в елементарна щета след случая, който се случи във вторник на Дейвид Стрийт в Лейкланд, съгласно прессъобщение от службата на шерифа на окръг Полк.

Маккейб сподели на детективите, че комшия му споделил, че две момчета са прескочили сина му в понеделник. Разследване разкри, че до момента в който синът на Маккейб в действителност се е сбил с едното от момчетата преди няколко седмици и с другото в понеделник, той не е бил скочен и при двата случая, споделиха депутати.

След борбата на Съобщава се, че в понеделник момчето и майка му са разговаряли с Маккейб и момчето му се е извинило, че се е сбило със сина му.

На идващия ден 47-годишният мъж чакал на автобусната спирка, с цел да види в случай че момчетата се бият още веднъж със сина му.

Когато момчетата слязоха от рейса обаче, Маккейб се изправи против тях – той сподели на детективите, че е блъснал един от тях в лицето. Шофьор на DoorDash за доставка на храна, който е очевидец на целия случай, сподели на депутатите, че в действителност е блъснал момчето, един път в лицето и два пъти в стомаха.

Момчето, което той удари, беше 16-годишното момче, което синът на Маккейб хвана в борба с преди няколко седмици. Другото момче е участвало, когато Маккейб се е изправил против тях, само че не е било ранено, съгласно депутатите.

СВЪРЗАНИ НОВИНИ :

 

„ Разбираемо е един татко да се разстрои, че синът му е прескочен, само че да чакаш на автобусна спирка, с цел да набиеш дете, не е образецът, който желаете за вашето дете ", сподели шериф Грейди Джъд в прессъобщение. „ Въз основа на това и престъпното му минало, той явно има проблеми с преодоляването на гнева. “

Криминалното минало на Маккейб включва предходни присъди за ликвидиране втора степен, нахлуване с утежняващи виновността условия с оръжие и стрелба/хвърляне на смъртоносна ракета в постройка или транспортно средство, съгласно офиса на шерифа на окръг Полк. Преди това Маккейб е излежал съвсем седем години в щатския затвор във Флорида.

След това Маккейб е освободен от пандиза в окръг Полк.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР