Потенциалното възобновено предлагане на XRP в Coinbase ще бъде голямо

...
Потенциалното възобновено предлагане на XRP в Coinbase ще бъде голямо
Коментари Харесай

Ще листне ли Coinbase отново Ripple ?

Потенциалното обновено предложение на XRP в Coinbase ще бъде огромно събитие за общността на XRP, в случай че Ripple надделее в правния спор против Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища на Съединени американски щати (SEC).

В неотдавнашно изявление с водещия на Тони Едуард, основният юридически шеф (CLO) на Coinbase, Пол Гревал разиска въпроса и изясни процеса на обновеното предложение на XRP на крипто борсата.

Coinbase прекрати търговията с токена през януари 2021 година след правосъдния иск на SEC и резервира токена спрян от предложение макар апелите на общността на XRP.

Гревал изрази оптимизъм по отношение на възможностите на Ripple, само че акцентира, че повторното включване в листата няма да зависи само от правосъдната победа.

Според Гревал, Coinbase постоянно прави оценка активите за включване, изключване от листата или прекъсване на предлагането им и той схваща разочарованието на XRP общността.

Гревал похвали правния екип на Ripple за работата му и има вяра, че решението на съда ще бъде в интерес на Ripple.

Той обаче акцентира, че решението на Южния областен съд на Ню Йорк ще бъде първата стъпка в един по-дълъг развой и без значение от това кой ще завоюва в съда, и двете страни евентуално ще апелират.

Сроковете за наново включване в листата ще зависят от претекстовете на решението, правната обосновка на съдията и оценката на решението на апелативния съд от страна на Coinbase.


 


Като обществено търгувана компания, Coinbase има отговорността да работи деликатно в тази област във връзка с всеки токен, който е обект на правосъден спор във федерален съд.

Coinbase ще стартира процеса на преразглеждане незабавно след появяването на решението. Към момента на писане на публикацията цената на XRP е към $0.37 и към момента е в низходящ тренд на еднодневната графика.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР