Потенциалният нов собственик на Левски Джоузеф Диксън е поискал решаващи

...
Потенциалният нов собственик на Левски Джоузеф Диксън е поискал решаващи
Коментари Харесай

Кандидатът за Левски на решаващи срещи с общината за Герена

Потенциалният нов притежател на Левски Джоузеф Диксън е изискал решаващи срещи в общината по отношение на опциите за строителство на нов стадион на мястото " Георги Аспарухов ", написа " Тема спорт ".

Диксън желае да придобие мажоритарния пакет акции на Левски, който в този момент е владеене на Наско Сираков. На този стадий е ясно, че в случай че англичанинът не получи задоволително гаранции, че ще може да строи, може би ще приключи договарянията с клуба. Идеите му са ясни - напълно нов стадион с друга идея, която включва хотелска част и шопинг център, като това е, което го притегля най-вече. Той обаче се тормози от обърканата документи, както и от практиките в България строителството да бъде спъвано от голям брой институции и бюрократични условия.

Не инцидентно на 24 май Наско Сираков прикани политиците да не основават спънки на желанията на вложителя, който желае да налее 100-150 милиона евро в клуба. През идващите дни фондът, който подсигурява пред Сираков, че Диксън е благонадежден сътрудник, би трябвало да преведе като първа вноска към 4 милиона лв.. Иначе Левски мъчно би почнал подготовка, стартът на която е плануван за идната седмица в Правец.

Около 30 000 евро за летен лагер и консумативи могат да бъдат разсрочени. Самият Сираков тези дни на специфична конференция ще разкрие елементи по договарянията с Диксън и дали Станимир Стоилов ще се завърне отпред на тима.
 Диксън упорства Павел Колев да продължи работата си в Левски?
Диксън упорства Павел Колев да продължи работата си в Левски?

Британецът бил впечатлен от познанията на изпълнителния шеф
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР