Потенциалната сделка за Ерлинг Холанд с който и да било

...
Потенциалната сделка за Ерлинг Холанд с който и да било
Коментари Харесай

Ето парите, с които новият клуб на Холанд ще се раздели при закупуването му

Потенциалната договорка за Ерлинг Холанд с който и да било клуб би възлязла на повече от 350 милиона евро, тръбят медиите в Испания. Норвежкият национал се чака да напусне Борусия Дортмунд през идващото лято, когато откупуващата му уговорка ще стане 75 милиона евро и има една дузина клубове на Стария континент, които са подготвени да я „ отключат “.
Най-сериозен интерес към него има от Барселона, Реал Мадрид, Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед, Челси, Байерн Мюнхен и Пари Сен Жермен, като съвсем на 99% е несъмнено, че нападателят ще отиде в някой от тези тимове.
Твърденията са, че Реал Мадрид е с полпозишън за подписа на №9 на вестфалци, като напълно неотдавна Холанд удостовери,
Според Marca пък трансфер на Холанд ще коства 350 милиона евро, в това число трансферната сума на бъдещия му клуб. В тези пари са включени още комисионните за сътрудника му Мино Райола и бащата на футболиста, както и заплатата, която играчът ще изиска за идващите шест години.
21-годишният скандинавец се намира в чудовищна форма след прекосяването си от Ред Бул Залцбург в Дортмунд, като през този сезон има 21 гола и шест асистенции в 18 мача от всички съревнования.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР