Потегли шествието на футболистие и феновете на Ботев със спечелената

...
Потегли шествието на футболистие и феновете на Ботев със спечелената
Коментари Харесай

Шествието на Ботев потегли към Общината

Потегли шествието на футболистие и почитателите на Ботев със извоюваната четвърта Купа на България. Бултрасите се бяха събрали пред Колежа, където дойдоха футболистите на Ботев.
Прочетете още
По първични данни те щяха да се движат на шествието с открит рейс, само че защото той се е развалил, ще бъдат транспортирани с клубния им рейс. На място има и няколко пикапа, в които има почитатели на Ботев, както и засилено полицейско наличие. 

" Купата е наша! " и " Жълти богове ", скандират футболните ентусиасти, като множеството са облечени с фланелки с номер 4, което символизира четвъртата извоювана купа.

Капитаните на Ботев Ивелин Попов и Лъчо Балтанов и треньорът им Керкез са в кабрио дружно с купата и предвождат шествието.

Шествието потегли малко след 18:00 часа, като ще приключи в 19:12 часа пред Общината, когато футболистите вдигнат Купата от терасата на Общината.

Феновете ще преминат през следния маршрут, както беше и през 2017-та година: 

бул. „ Източен “, бул. „ Княгиня Мария Луиза “ (тунела под Пощата), ул. „ Преслав “, пл. „ Гроздов пазар “, пл. „ Стефан Стамболов “, Община Пловдив. 

Шествието наложи и смяна в придвижването. За времето от 17:00 до 19:00 часа поетапно ще се стопира придвижването на моторни транспортни средства по пътя на шествието. 







 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР