Потърпевшият вече е изписан от болницата и се грижи за

...
Потърпевшият вече е изписан от болницата и се грижи за
Коментари Харесай

Ще отиде ли в затвора майка на две деца от Сливен, ударила мъжа си с тесла по главата

Потърпевшият към този момент е изписан от болничното заведение и се грижи за двете си деца, а брачната половинка му е в ареста

Съдът в Сливен остави в ареста жена, която е блъснала брачна половинка си с тесла по главата по време на фамилен скандал. 

Пострадалият е прегледан в болница и по-късно е пуснат за лекуване у дома. Жената е упрекната за причиняване на лека телесна щета в изискванията на домашно принуждение, посочи водещата на „ Тази заран “ по бТВ Мария Цънцарова.

Кореспондентът Дани Атанасова пък посочи, че арестуваната жена е майка на две деца, които са на 17 и на 2 години. 

Обвиняемата споделила на влизане в правосъдната зала, че с мъжа, който е нападнала, не са се били. Имат две деца. Изтъкна, че го е блъснала несъзнателно и сподели, че съжалява. Тя твърди, че инцидентно е спуснала теслата върху главата на мъжа си. 

„ Семейният скандал избухнал на 4 януари по обяд в дома им на улица „ Алеко Константинов “. 34-годишната Радка Станчева удря мъжа си с тесла в главата пред очите на 2-годишното им дете. Съседите чули виковете и видели окървавения мъж. Те подали сигнал на тел. 112. Първоначално дамата е арестувана за 24 часа. След искане на прокуратурата да остане под стража, съдът одобри най-тежката мярка – непрекъснат арест “, споделя Дани Атанасова. 

Радка твърди, че е почтена и инцидентно изпуснала теслата върху главата на мъжа си. 

„ Без да желая стана това. Не знаех, че той е на терасата. Бебето ми играеше с този предмет и аз го вземам от ръцете и мятам на първия етаж на терасата, откакто знам, че никой не живее там “, изяснява тя.

„ Той излезе на улицата и се качи на колата за спешна помощ, а аз останах при детето “, посочи дамата. 

„ Мъжът ми е добре. Няма му нищо “, прибавя тя. 

Потърпевшият Мариан Станчев към този момент е изписан от болничното заведение и се грижи за двете си деца. Той отхвърли коментар пред бТВ. 

Според съседи свадите сред двамата съпрузи са всекидневие. 

„ От събраните доказателства може да се направи обосновано съмнение, че обвинената е осъществила действието, за което е привлечена към наказателна отговорност. Става въпрос за лека телесна щета по отношение на брачна половинка й. Предвижда се наказване отнемане от независимост до три години “, сподели пък представителят на Районна прокуратура – Сливен Катя Стаменова. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР