Потърпевшият без причина и без да бъде предизвикан е нанесъл

...
Потърпевшият без причина и без да бъде предизвикан е нанесъл
Коментари Харесай

Пускат Наркомана, Който Наръга Боби В Тролей №7!

" Потърпевшият без причина и без да бъде провокиран е нанесъл удари в гърба на обвинения, отправяйки му засегнатост " ром ". След това обвиненият е почнал да вика и да пита за какво го е блъснал и за какво го наскърбява. Последвала е битка и обвиненият със сгъваем нож е нанесъл пострадванията. Има данни за породена телесна щета и закононарушение срещу личността, само че съдът няма доказателства нападението да бъде признато като тенденциозен опит за ликвидиране ", цитира претекстовете на съда НоваТВ.

" Разпитани са доста очевидци, създали са оглед и различаване за изясняване на случая, само че никой не се е поинтересувал от неговото психологично положения. Клиентът ми е на метадонова стратегия, наркозависим. Така че би трябвало да има психиатрична експертиза, до каква степен е направил действието. Няма здравна документи. Не знаем каква е телесната щета на наръганото лице. Подзащитният ми живее и се грижи за болната си майка ", изяснява юристът на Георгиев.

Според него, има данни за принуждение над Георгиев, които не са изяснени.

Припомняме, случаят стана на 14 май в столичен тролей след забележка, направена от 18-годишния Борислав Великов по деца, които ядат семки и хвърлят люспите на пода.

Преди две седмици майката на прободеното момче съобщи, че е допустимо нападателят и групата деца да са част от скица за крадене на пари. " Децата са в група с нападателя. Те преднамерено цапат със семки и доматен сок седалките зад водача, с цел да може никой да не сяда там. После му стопират шалтера, водачът слиза да го включи и в същото време дребните му крадат парите, цигарите и каквото има ", описа майката на потърпевшото 18-годишно момче.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР