Потънал през 1875 г. кораб, отнасящ със себе си ценен

...
Потънал през 1875 г. кораб, отнасящ със себе си ценен
Коментари Харесай

Изгубено златно съкровище на стойност 6 милиона паунда от смъртоносно корабокрушение, което ще бъде спасено 150 години по-късно

Потънал през 1875 година транспортен съд, отнасящ със себе си скъп товар на стойност 8 милиона $, е на път да разкрие златните си секрети.

SS Pacific, който превозваше ослепителен златен товар на стойност към £6,3 милиона в днешни пари, изчезна под вълните, до момента в който пътуваше от Виктория, Британска Колумбия, Канада, до Сан Франциско, Съединени американски щати.

>

Трагично, корабът и неговото златно богатство изчезнаха дружно с 300-те души на борда, когато потъна южно от нос Флатери, Вашингтон, след пагубен конфликт с различен транспортен съд, Орфей. Вторият асистент на Orpheus е сбъркал светлините на SS Pacific с тези на фара Cape Flattery, което е довело до съдбовния случай.

Бързо напред до 2022 година и откриването на останките провокира съвременна ден на златна тресчица, с предоставени извънредни права за избавяне и заявители, които се афишират за същински потомци на притежателите на съкровището. Сега, единствено с един иск, който към момента следва да бъде организиран, в миналото скритото богатство е на път да изплува още веднъж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР