Посвещавам победата на моя баща, който за съжаление, не е

...
Посвещавам победата на моя баща, който за съжаление, не е
Коментари Харесай

Йотова посвети победата на баща си и на Ламбо

" Посвещавам успеха на моя татко, който за жалост, не е измежду живите, тъй като той ме направи мощното и самоуверено момиче. В политически проект обричам успеха на един огромен българин, който пръв ни се довери преди 5 години - на Стефан Данаилов ", съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова незабавно откакто стана ясно, че дружно с Румен Радев печелят втория тур на изборите за президент. Тя благодари на всички дали своят вот, тъй като са посочили, че са жители, а не жители, на Инициативния комитет и прелестните хора, които са застанали с името и достойнството си зад тях, както и на щаба и на доброволците, които са били 24 часа в акцията.

Думи на признателност към гласувалите изрече преди този момент и Румен Радев. Той поздрави проф. Герджиков и всички останали претенденти за присъединяване им в президентската конкуренция. " Хората демонстрираха желанието си смяна, за разкъсване с корупцията, с грабежа и беззаконието, за отстраняването на мафията от властта. Очакванията, че ще предпочетат да се върнат към познатото остаряло не се сбъднаха. Връщането на статуквото на бял кон не се състоя ", акцентира Радев. По думите му с големи пари, клевети и агитация посредством подправени вести и с режисирани кавги са били положени големи старания да бъдат отблъснати хората от изборите. Но България устоя този изпит по народна власт, не се поддаде на опитите да се посее етническо разделяне, което е доста значимо, удовлетворен е президентът. Според него разсъдъкът и родолюбието са надвили над апатията и лъжата.

Новият парламент няма право на неточност и отсрочване, тъй като хората няма да простят, предизвести президентът. Той бе безапелационен, че е належащо отчетливо политическо болшинство, което да предприеме незабавни промени в правосъдната система, да не допусне обществена и икономическа рецесия през зимните месеци, да обезпечи нуждаещите се, да вземе отлагани с години решения. Президентът счита, че битката с пандемията остава предпочитана задача, а новият кабинет не би трябвало да отстъпва от националните позиции, изключително когато залогът е за българската еднаквост и история, и правата на нашите сънародници зад граница. Радев увери, че слоганът " С вас сме " остава кредо и за новия президентски мандат.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР