Постулатът „40 е новото 20“ важи в пълна сила за

...
Постулатът „40 е новото 20“ важи в пълна сила за
Коментари Харесай

Мария получи чисто ново Bentley за рождения си ден

Постулатът „ 40 е новото 20 “ важи в цялостна мощ за попфолк хала Мария. Вчера тя означи своя 40-и рожден ден, само че по нищо не отстъпва на 20-годишните си колежки в жанра.

Очевидно певицата е суеверна и, както традицията гласи, 40-годишнината не се чества. От нейния Instagram профил разбираме, че певицата отбелязва празника единствено в компанията на Мирослав, само че той се е погрижил, тя да запомни този рожден ден, макар че няма охолно и шумно тържество.

Мария получи доста пожелания и хубави думи, а също и паметен подарък. Тя показа със своите почитатели клипче, от което разбираме, че Мирослав е много сантиментален и великодушен.

Бизнесменът изненада своята обичана с голям букет от червени рози, шампанско и … чисто ново Bentley. Певицата незабавно се похвали с новата облага, която коства към половин милион лв..
Скрийншот: Instagram  Мария получи чисто ново Bentley за рождения си ден (ВИДЕО) Скрийншот: Instagram  Мария получи чисто ново Bentley за рождения си ден (ВИДЕО)

В края на декември Мария загатна, че за нея е фантазия да се вози в метрото, само че явно и тази година няма да сбъдне тази си фантазия. За сметка на това ще се вози в чисто нов първокласен автомобил.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР